Altijd goede service

Goede sevice

Super ben er blij mee met zo. 'n service

Corona tijd

Mijn ervaring NU is met de corona tijd is ....iets minder omdat er nu ik niet naar de winkel kan geen pakje kopieer papier bij zat.(verpakking was er groot genoeg voor). Jammer ik zie het personeel nu niet. En kan ook geen oude lege cardridges inleveren. Sorry , maar dit is mijn mening. Veel Sterkte allemaal met deze Corona tijd. Groetjes mien van Loon

Snel besteld en gemakkelijk af te halen

Bestelling via website is eenvoudig. Omdat de winkel bij mij in de buurt is, zijn de spullen snel opgehaald.

Transparant

Duidelijk website,

Vlot en deskundig geholpen.

Bij het afhalen van mijn bestelling zag ik dat ik per abuis de verkeerde cartridge had besteld. Medewerker heeft mijn vergissing gelijk kunnen oplossen en de extra klein verpakking printpapier die ik kreeg bij mijn bestelling vond ik ook attent. Tevens mijn vraag over een product om een Nespresso machine te ontkalken heeft hij mij geattendeerd op een aanbieding voor dit product.

Klantvriendelijk

Goed telefonisch advies, makkelijk te bestellen, snel bij filiaal afgeleverd, keurige bediening! En ik heb zo mijn lokale winkel gesteund ;-)

En GEEN minimale bestelling top!!

procedure afhalen bestelling werkt prima

via internet heb ik stofzuigerzakken besteld. op afgesproken datum opgehaald. spullen lagen al klaar, snel afgerekend en weer naar huis. werkt prima in deze moeilijke coronatijd.

Handyman wie kent hem niet. Ruim assortiment en zeer snelle levering.

Product tegen geur katten urine werkt fantastisch. Ongelooflijk eigenlijk.

Had nooit gedacht en durven hopen dat de geur van de katten urine zou kunnen verdwijnen. Had vanalles geprobeerd. Maar het middel van HG heeft ervoor gezorgd dat de penetrante geur is verdwenen.

Prima service, snelle verzending en product ook goed.p

Snel, accuraat en goed verzorgd.

Ik had per direct een nieuwe cartridge nodig. Makkelijk besteld en snel geleverd. Prima!

Ik kan heel kort zijn wat betreft de service :snel,netjes,vriendelijk personeel.

Snel en zoals afgesproken.

Eenvoudig bestelproces. Ik kon de besteedt half uur na opening van de winkel al ophalen. Supervriendelijke Frank stond me al op te wachten. Hij is altijd erg behulpzaam en meedenkend

Mijn bestellong stond al netjes klaar toen ik bij de winkel aan kwam. Super!!!!!

Perfect geholpen

Probleemloos en snel

Van het begin tot het afhalen van de bestelling bij een afhaalpunt, werd ik keurig op de hoogte gehouden van de status. Er werd snel bezorgd en ook de produkten waren geheel naar wens.

Snel geleverd en origineel produkt.

Snel geleverd en origineel produkt.

Snelle bezorging

Eenvoudig om de juiste stofzuigerzak te vinden en snel bezorgd.

Duidelijk en snel.

Goed verpakt.

Handyman snel... dhl viel tegen

Het plaatsen van een bestelling was simpel. DHL liet het alleen een beetje afweten.

Eikdonk 3

4825 AZ Breda

Over Handyman.nl

Handyman.nl is een Nederlandse online winkel en winkelketen gespecialiseerd in huishoudelijke apparaten, accessoires en vervangingsonderdelen. Het assortiment omvat producten zoals stofzuigerzakken, opladers, batterijen, reinigingsmiddelen en onderdelen voor keukenapparatuur en elektronica. Handyman.nl richt zich op het bieden van praktische oplossingen voor huishoudelijke reparaties en onderhoud, met een focus op klantgemak, snelle levering en deskundig advies.