Warm ontvangen goede service op een ijskoude winter dag bij de Handyman

Dat de Handyman de uitkomst is voor vele problemen.

Product was makkelijk via website te bestellen en bij winkel door uw medewerker uitstekend geholpen.

Dit A4 papier koop ik bij uw winkel, omdat uw medewerker in de tijd voor deze corona een stapel in de winkel had, die al draaiend omhoog ging. Een paar jaar geleden dat ook aan mijn kleindochters laten zien. Die vonden dat ook prachtig gedaan!

Eenvoudig besteld, op voorraad en snel kunnen ophalen.

Zoals aangegeven was bestellen en afhalen haast nog minder werk dan het schrijven van een review

Eenvoudig besteld, op voorraad en snel kunnen ophalen.

Prima, snelle levering en goede kwaliteit

De Miele zuigmond kon eenvoudig vervangen worden en functioneert weer als vanouds.

snel en zonder problemen geleverd.

onderdelen voor vaatwasser geleverd met een goeie gebruisaanwijzing en vlug geleverd top.

snel en zonder problemen geleverd.

goed product

Duidelijke website Snel in gebruik Duidelijk wat te doen

Duidelijke site, snelle service.

snel besteld snel geleverd.

toen ik het artikel had besteld, kreeg ik al vlug de melding, dat het snel zou worden geleverd en dat is ook gebeurd.

Probleem met stofzuiger snel opgelost dankzij Handyman

Handgreep van stofzuiger gebroken. Nog dezelfde dag een nieuwe besteld bij Handyman. De volgende dag ontvangen. We kunnen weer stofzuigen!

Goede en vlotte afhandeling

Zie hierboven

Bestelling niet aangekomen

Omdat mijn online bestelling niet is aangekomen heb ik telefonisch contact gezocht en kreeg Rick van de klantenservice te spreken. Ik heb hem gezegd dat er een Handyman in Heemstede is en ik daar de cartridges zou gaan kopen. Het bedrag van € 25.98, voor de reeds betaalde cartridges, zou worden teruggestort. Tot op heden nog geen terugbetaling ontvangen? Vriendelijke groet Martin Pulleman

zeer snelle en goede levering

Na enig zoekwerk in het woud van stofzuigerzakken, heb ik de juiste toch gevonden. Mede omdat ik de verpakking van de laatst gebruikte zakken goed had bewaard. Na het plaatsen van de order was de levering buitengewoon snel.

Heel snel!

Al de dag na de bestelling lagen de bestelde spullen al in de bus.

HP print up

HP print up kan ik niet meer missen. De winkels van handyman waren wel op maar ik moet snel een Tri-colour hebben. Via de mail heb ik toch gekregen.

Goede services!

Ik kreeg waar voor mijn geld. Er zat zelfs een kleine korting bij. Ik ben tevreden.

GOEDE SERVICE NAAR KLANT

de bestelde artikelen konden vrij snel opgehaald worden

Lag keurig verpakt klaar

Vriendelijk, zonder poespas.

Lag keurig verpakt klaar

Vriendelijk, zonder poespas.

Fijne webwinkel

Handyman heeft een groot aanbod artikelen. Zo ook een koffiekan voor mijn koffiezetapparaat. Niet nodig om een compleet nieuw apparaat aan te schaffen. De koffiekan was in eerste instantie kapot toen deze geleverd werd. Na een mailtje aan Handyman kreeg ik gelijk een andere opgestuurd. Top

erg goeden keurig optijd

voor de eerste keer gewoon prima

Voor mij is handyman ten alle tijden klantvriendelijk!

Handyman is niet alleen altijd klantvriendelijk, maar geeft ook altijd een nette service! Niets is raar en ik krijg altijd een goed advies!! Ik ben dan ook zeer tevreden over handyman. Een bestelling plaatsen op de website is zo gepiept en bij ophalen stond mijn tasje al netjes klaar!! Super service en ontzettend vriendelijke mensen!!

Zeer snelle levering!

Eikdonk 3

4825 AZ Breda

Over Handyman.nl

Handyman.nl is een Nederlandse online winkel en winkelketen gespecialiseerd in huishoudelijke apparaten, accessoires en vervangingsonderdelen. Het assortiment omvat producten zoals stofzuigerzakken, opladers, batterijen, reinigingsmiddelen en onderdelen voor keukenapparatuur en elektronica. Handyman.nl richt zich op het bieden van praktische oplossingen voor huishoudelijke reparaties en onderhoud, met een focus op klantgemak, snelle levering en deskundig advies.