Prima service na contact

Na de e-mail te hebben ontvangen of pakket naar wens was , moest ík helaas vertellen dat het pakket nog niet was aangekomen. Handy man ging gelijk erachteraan. Stuurt de bedtelling opnieuw. Super tof. Handyman houdt de levering in de gaten. En zorgt ervoor dat klant tevreden is en blijft SUPER

Snelle levering, makkelijk te bestellen

De levering was snel. Helaas zaten er te kleine schroefjes bij, waardoor ik hem niet goed kon bevestigen op de kruk. Dit had ik zelf opgelost en het werkt echt uitstekend. Veel grip in de sneeuw.

Super!,

Prima service en altijd vriendelijk en behulpzame medewerkers!

Super snel uitgeleverd

Besteld volgende dag in huis keurig verpakt

Super snelle levering

Super snelle levering, goed verpakt makkelijk te bestellen.

Uitstekende service!!

Doet wat het zegt. Snelle levering. Volgende dag al in huis!! Top!!

Prima zo

Snel gevonden en snel geleverd

Prima en netjes verzorgd

Super en prima op tijd bezorgd

Geweldig heel goed

Bestelling makkelijk te plaatsen en snel geleverd.

Site is duidelijk, ook zonder te registreren is het makkelijk te bestellen en de levering is binnen een week, zelfs in coronatijd met sneeuw!!

Zeer snelle levering en goed assortiment.

Topwinkel voor stofzuiger onderdelen.

Een nieuw Iphone kabeltje bleek defect. Na 1 telefoontje kreeg ik direct (binnen 24 uur) een andere toegestuurd. Uitstekende service.

Top!!

Wat ik nodig heb direct in huis, wat wil een mens nog meer...

Nóg zonder ster

Bestelling verloopt erg gemakkelijk. Ook de betaling verloopt vloeiend. De levering en volgmogelijkheid van de bestelling zijn ook prima geregeld. Ik heb echter een defect artikel ontvangen en heb daar middels de klantenservice over gemaild. Volgens de site zou op werkdagen de klantenservice binnen 4uur reageren. Ik heb vrijdag middag laat gereageerd. Ik ben dus nog in afwachting van de reactie van de klantenservice................................... .

snel geregeld, prima prijs

Mijn aankoop was een standaard aankoop voor een wasmiddel voor mijn wasmachine. Ik had zelf niet direct gedacht aan Handyman, en werd aangenaam verrast door de snelheid van afhandeling.

Goede service, snelle levering.

1 artikel was onverwacht niet leverbaar. 1 telefoontje naar Handyman, waarbij de medewerker met mij mee keek naar een passend alternatief. Dit werd snel gevonden. Ik had de bestelling de volgende ochtend in huis. Superfijn!

In deze vervelende tijd ....very handy man!!!!

Service is VERY HANDY MAN

Prima product voor goede prijs

Verlengslang afvoer wasmachine paste goed. Alleen geen extra slangenklem voor vastzetten op de afvoerleiding Maar die ook snel besteld en ook snel geleverd

super service!

Eenvoudig om te bestellen!

super service!

Eenvoudig om te bestellen!

Heeft een week geduurd, de bestelling was ondanks de korte reactie tijd niet meer te wijzigen.

keurig op tijd geleverd

goede zendingsvervolging en netjes op tijd geleverd. ik raad handyman aan.

kei fijn snel geholpen en meteen het goede gekregen ||||

kei goed geholpen

Ik vind de borstel (stofzuiger niet fijn ,schraapt over de plavuizen.

Achteraf had ik liever een plavuizen borstel gehad!maar ik heb ook karpetten.

Eikdonk 3

4825 AZ Breda

Over Handyman.nl

Handyman.nl is een Nederlandse online winkel en winkelketen gespecialiseerd in huishoudelijke apparaten, accessoires en vervangingsonderdelen. Het assortiment omvat producten zoals stofzuigerzakken, opladers, batterijen, reinigingsmiddelen en onderdelen voor keukenapparatuur en elektronica. Handyman.nl richt zich op het bieden van praktische oplossingen voor huishoudelijke reparaties en onderhoud, met een focus op klantgemak, snelle levering en deskundig advies.