Erg handig die Handyman.nl

Je zoekt je product op handyman.nl Je klikt het product aan , dan naar het winkelwagentje ,afrekenen , nachtje slapen en ring daar gaat de voor deurbel. Gewoon fantastisch . Gerard W

Alles gegaan zoals verwacht!

Helaas is de Handyman-winkel in Alkmaar gesloten. Wij kochten daar altijd heel veel spullen. Nu we weten, dat we via de computer ook Handyman kunnen bereiken, zullen we daar meer gebruik van maken. Want we vonden Handyman in Alkmaar een geweldige winkel. En wat betreft onze bestelling: er is afgeleverd wat er is besteld. Maar dat verwachtten we ook van Handyman.

Levertijd werd waargemaakt ondanks het winterweer

Ik had de bestelling zondagmiddag geplaatst. De toezegging was dinsdag, maar het was intussen gaan sneeuwen en de wegen werden onbegaanbaar. Op woensdag kreeg ik de CD's in de brievenbus (dus ik hoefde er ook niet voor thuis te blijven. Onder de gegeven omstandigheden een goede prestatie.

Het was netjes verpakt en snel geleverd.

Fantastisch geholpen

Goede service & degelijke producten

Ik heb nu een aantal keer bij de Handyman besteld. En iedere keer is er een snelle levering. Goede service. En de producten zijn ook allemaal degelijk en netjes geprijsd.

Handig man

Via de zoekfunctie kon ik de spullen die ik nodig had snel vinden. Duidelijke foto's bij de producten zodat ik nog kon controleren of het inderdaad klopte. Ik had namelijk ook wat (voor mij) niet-alledaagse lampen nodig. Paar lampen met verschillende fitting dus besteld en een hepa-filter voor de stofzuiger. Binnen 3 dagen was alles in huis netjes verpakt in een doosje.

Snel geleverd en producten voldeden aan mijn verwachting.

Goede service en goede inktwijzer

De bestelde artikel was eenvoudig te bestellen via de inktwijzer.

Goed geregeld

Vlotte levering van het bestelde ondanks de slechte weersomstandigheden

Goede stevige verpakking zodat de bestelling ook in goede staat is ontvangen

Prima spullen

AllEs wat ik besteld heb is eter dan verwacht.

Prima webwinkel.

Ik heb goeie ervaringen met handyman, levert snel en degelijke producten. Prijstechnisch prima en een adequaat retourbeleid. Echt een aanrader.

gewoon goed

per verwachtingen. sneheid voor mij minder van belang maar dat was ook behoorlijk.

al jare voor mij de ware !

Ondanks de corona prima geleverd en dat al jaren zo ! Goede service en plezierige behandeling. Als ik de bemensing van de zaak in de Nieuwstraat met Carnaval 2021 ergens in een café tegenkom geef ik een rondje !!

Handyman is super handig!

Had ooit mijn Henry stofzuiger in de handyman winkel gekocht, nu de zakken online. Helemaal top!

Duidelijke website, snelle levering ondanks de sneeuw

Heldere communicatie

Uistekende service en assortiment

Ik ben netjes geïnformeerd n.a.v. mijn vragen over het betreffende product. Bovendien perfect verpakt en bezorgd.

Prima !

De bestelling werd op tijd en keurig bezorgd in ruime verpakking.

Bestelling werd correct geleverd.

Doen wat beloofd

Uiterst handige winkel voor producten waarvan je zo gauw niet weet waar te kopen. Zoals reserve onderdelen, stofzuiger zakken etc.

Prima service, snel en duidelijke site.

Snel en duidelijk !!!

Prima koopervaring bij Handyman

Artikel bevalt prima, dank voor de snelle levering

Super snelle levering

Snelle levering!!

Handyman goed, bezorging minder

Keurig gekregen wat ik besteld had. Berichtgeving van Handyman goed. Echter: kreeg een mail dat het pakketje verzonden was met link naar tracking DHL en vermelding dat het wschl op maandag (in brievenbus) bezorgd zou worden. DHL meldde pakket aangekomen. Niets ontvangen. Dagen erna steeds melding bij DHL pakket is aangemeld, maar nog niet ontvangen. Uiteindelijk is het op donderdagavond bezorgd.

Eikdonk 3

4825 AZ Breda

Over Handyman.nl

Handyman.nl is een Nederlandse online winkel en winkelketen gespecialiseerd in huishoudelijke apparaten, accessoires en vervangingsonderdelen. Het assortiment omvat producten zoals stofzuigerzakken, opladers, batterijen, reinigingsmiddelen en onderdelen voor keukenapparatuur en elektronica. Handyman.nl richt zich op het bieden van praktische oplossingen voor huishoudelijke reparaties en onderhoud, met een focus op klantgemak, snelle levering en deskundig advies.