Snelle en juiste bestelling

Ik heb printercartridges besteld. Ze werden snel geleverd in een passenden, dus niet zo'n veel te grote verpakking. Helemaal tevreden!

Ik ben blij van dit producten.

Bestelling gedaan, volgende dag al binnen top

Prima service, snelle levering

Spullen goed verpakt.

Bij een eerdere bestelling werd deze snel geleverd Bij de bestelling deze keer duurde het een aantal dagen voor ik bericht kreeg dat een besteld onderdeel even niet leverbaar was. Ik had het fijn gevonden als ik daarvan op de hoogte zou zijn gebracht. Spullen waren wel goed verpakt.

Geweldig stevig en goede beschrijving

Handige website goed omschreven en snelle levering

Vlotte service

Goed product en vlot bezorgd

Boven verwachting

Juiste product snelle levering

Goede zaak, goede bedrijfsleider Doetinchem

Inkt WeCare is beter dan van 123inkt.nl Geen storingen.

Snel geleverd zoals beloofd

Giede service klantvriendelijk.

Afstandbedienning besteld een dag later geleverd. Super geregeld. Maar jammer genoeg is het compatibel met de ontvanger van UPC. Klantenservice mij geholpen mocht het retour sturen. Prima service.

Stofzuigerzakken voordelig kunnen bestellen en de volgende dag al in huis!

Zoals beloofd, dezelfde dag verzonden en de volgende dag in huis. Daar kun je op vertrouwen.

Zeer snelle aflevering, ook in periode met sneeuw en ijs

Ik ben zeer tevreden, mijn pakketje is ondanks de zeer moeilijk begaanbare infrastructuur de afgelopen dagen binnen 2 dagen bezorgd.

Grandioos bedrijf klanten service ook top

Besteld en de volgende dag meteen geleverd, echt super!

Besteld artikel ontvangen zoals ze ook op de site beloven, toppie.

Goed en snel

Goed en snel

Een goede service

Ze zijn van goede kwaliteit en ook niet duur en ook de service die ze bieden is goed

Snel verzonden

Product was bij handyman goedkoper dan bij andere winkels en het werd snel verzonden. Super fijn!

Goed bedrijf

Doen wat ze beloven. Vandaag besteld morgen geleverd

Goed bedrijf

Doen wat ze beloven. Vandaag besteld morgen geleverd

Eikdonk 3

4825 AZ Breda

Over Handyman.nl

Handyman.nl is een Nederlandse online winkel en winkelketen gespecialiseerd in huishoudelijke apparaten, accessoires en vervangingsonderdelen. Het assortiment omvat producten zoals stofzuigerzakken, opladers, batterijen, reinigingsmiddelen en onderdelen voor keukenapparatuur en elektronica. Handyman.nl richt zich op het bieden van praktische oplossingen voor huishoudelijke reparaties en onderhoud, met een focus op klantgemak, snelle levering en deskundig advies.