Gemakkelijk netjes en zonder problemen.

Ik had problemen met het inloggen met mijn adres (nieuw nog niet bekend). Ppgrbeld en de medewerker heeft alles afgehsndeld en mij ern link gegeven voor de betaling. De volgende dag hsd ik het in huis , super snel en perfect verpakt .

Duidelijke site en snel bezorgd

Fijne service

Telefonisch zeer correct duidelijk en klantvriendelijk geholpen

Mijn ervaring , normaal ga ik naar de winkel maar momenteel niet mogelijk dus heb telefonisch contact gehad omdat ik niet precies wist welke onderdelen er zouden passen . Ben correct en duidelijk geholpen en zeer klantvriendelijk . En ze namen te tijd . Mocht ten aller tijden weer contact opnemen als t niet zou lukken maar heb alle bestelnummer s doorgenomen en besteld en een zeer snelle levering 1 dag mijn complimenten.

Snelle afhandeling van de bestelling; goed geregeld.

Bij mijn bestelling had ik een vraag. die werd snel beantwoord. Daardoor kon snel besteld worden, en er werd ook snel afgeleverd.

Snel gereageerd op vraag, prima advies, snel geleverd

Na een mailtje met een vraag, kreeg ik heel snel een antwoord. Alles was helemaal duidelijk en vervolgens heb ik een bestelling geplaatst die de volgende dag al werd geleverd.

Snel gereageerd op vraag, prima advies, snel geleverd

Geleverd waar ik om vroeg.

Op de website kon ik makkelijk vinden wat ik zocht. Bestellen + betalen ging soepel. Doos en product zijn onbeschadigd bezorgt. Wel vind ik de doos wat overdreven groot voor het product.

Prima op tijd geleverd

Snelle en goede levering van de door mij bestelde producten.

Zeer snelle levering, chapo

goede producten en echt zeer snel in huis.

Zeer snelle levering, chapo

goede producten en echt zeer snel in huis.

De website is overzichtelijk, ik vond het gewenste artikel vlot

Een minpuntje is het steeds opduiken van de chatfunctie aan de zijkant, dat leidde mij af, waardoor ik uiteindelijk toch me vergist heb en het verkeerde type stofzuigerzakken heb besteld. Toen ik daar een dag later achter kwam, heb ik de chatfunctie wel kunnen gebruiken om uit te zoeken of ik kon ruilen en wat het slimste was. Ik werd daar snel en vriendelijk geholpen!

Het was een positieve ervaring.

Duidelijke, accurate en prettige afhandeling.

De bestelde artikelen op tijd geleverd , zoals aangegeven op de site. Goed en degelijk verpakt.

adequate levering, duidelijke website

Bijzonder snel in deze tijd, compliment!!

Dit was de eerste keer maar ben heel tevreden over de Handyman, snel en efficiënt.

Vlotte Levering

DE bestelling donderdag om half5 besteld en vrijdag om 11:00 uur aan de slag met de geleverde voorraad. Bestelling netjes verpakt. Top voor een ZZP-er, geen zorgen geen stress.

De bestelde goederen werden de volgende dag keurig op tijd bezorgd. Van te voren werd een tijdstip aangegeven en dit werd goed nagekomen.

Goede service, prima levering.

De online bestelling van mijn koelkastlampen was eenvoudig. De medewerker adviseerde goed en had de bestelling keurig verpakt. Via DHL werd dit pakketje geleverd. Een pluim voor Handyman.

Goede service, prima levering.

Goed product. Vlotte levering.

Kwalitatief hoogwaardig

Advies gevraagd en de juiste spullen daardoor kunnen bestellen en zeer snel afgeleverd

Zeer goede service en heel klantvriendelijk

Is prima met handyman

Snel en goed!

Snel en op tijd geleverd via een duidelijke website. Beetje jammer dat de verzendkosten bijna net zo duur waren als het bestelde product.

mijn online bestelling binnen 1 dag geleverd en goed verpakt. kom ook altijd graag in de winkel met vriendelijk personeel.

Eikdonk 3

4825 AZ Breda

Over Handyman.nl

Handyman.nl is een Nederlandse online winkel en winkelketen gespecialiseerd in huishoudelijke apparaten, accessoires en vervangingsonderdelen. Het assortiment omvat producten zoals stofzuigerzakken, opladers, batterijen, reinigingsmiddelen en onderdelen voor keukenapparatuur en elektronica. Handyman.nl richt zich op het bieden van praktische oplossingen voor huishoudelijke reparaties en onderhoud, met een focus op klantgemak, snelle levering en deskundig advies.