perfecte levering tegen goede prijs

donderdag besteld en vrijdag geleverd.

Besteld en de volgende dag geleverd. Prima! Daar kan je wat mee. Geen loze beloftes maar de afspraak nakomen.

Snelle levering,goed overzicht van de bestelling

Snelle levering en een top product

Bestellen gaat heel gemakkelijk en snelle levering!

TOP

Snelle levering,bedankt

Goed en snel geleverd

Mooi

Gemakkelijk en snel

Vertrouwd adres, gemakkelijk bestellen, veel keus en snel in huis.

Gewoon goed

Normaal naar de winkel in Nijmegen.hotmail.hotmail Door Corona online. Supersnel en goed geregeld.

Zoeken op de website ging makkelijk en was duidelijk. Bestellen ging snel en naamkaartje de drukte bij de pakketten diensten werd er snel geleverd. Top dus.

Goede en snelle service

Snel besteld, snel bezorgd, ondanks Corona melding

ik ben tevreden

Zeer snelle levering

Het geen wat ik besteld had werd erg snel (binnen 24 uur) geleverd. Niets op aan te merken.

Prima website. Snelle afhandeling/ bezorging

Zie korte beschrijving. Opmerking: ik kan op zo'n korte termijn de artikelen nog niet beoordelen. Zijn nog niet in gebruik. Kortom: voor mij onmogelijke vraag. Verder fan van Handyman

Komen belofte na

Ik heb twee artikelen besteld. Deze werden netjes volgens afspraak geleverd. Niet meer, niet minder. Dus tevreden!

Super goed

Bestellen en ontvangen dik te vreden

winkel dicht/besteld en volgende dag bezorgd

snel en efficient/zo zijn wij het in de zaak ook altijd gewend/plezierig en vakkundig personeel!

Snel te bestellen en snel bezorgd

Bijna geen moeite om artikel te vinden en te bestellen.

Eénvoudig online besteld, snel geleverd

Voor ieder probleem is hier wel iets te vinden

Eikdonk 3

4825 AZ Breda

Over Handyman.nl

Handyman.nl is een Nederlandse online winkel en winkelketen gespecialiseerd in huishoudelijke apparaten, accessoires en vervangingsonderdelen. Het assortiment omvat producten zoals stofzuigerzakken, opladers, batterijen, reinigingsmiddelen en onderdelen voor keukenapparatuur en elektronica. Handyman.nl richt zich op het bieden van praktische oplossingen voor huishoudelijke reparaties en onderhoud, met een focus op klantgemak, snelle levering en deskundig advies.