Snel en goed geregeld

Ik kon mijn bestelling al snel ophalen op de door mij aangegeven locatie. Goede artikel, en broodbakmachine werkt weer helemaal voor 6,99.

Gewoon goed

Omschrijving van producten en de levering waren gewoon goed.

razendsnel en niet duur

zondagmiddag besteld, maandagochtend in huis. De vliegenvanger die ik zocht, goedkoop, simpel maar oh zo effectief!! Dit i.t.t. de vele (zware) vliegenvangers met allerlei elkaar kruisende draden die je overal ziet.

Goed artikel

Zeer netjes verpakt in doos bij aflevering. Je kan zien dat het bestelde artikel met zorg is verwerkt. Bovendien snel gebracht.

Prima,

digitaal goed te bestellen en snelle levering! Netjes geregeld

Makkelijk te bestellen en zeer snelle levering.

Eerste keer dat ik wat online bestelde bij de handyman en ben verast door de snelle afhandeling.

Prima geholpen in winkel

Medewerker heeft onderdeel gezocht en goed advies gegeven.

Werd exact zo geleverd als afgesproken.

Ik had iets online besteld en kon het een paar dagen later ophalen in de winkel. Het lag keurig klaar.

Snelle en correcte levering van gekocht product.

De aankondiging dat de levering binnen 1 tot 2 dagen kon worden afgehaald werd zelfs achterhaald door de melding dat product al de volgende dag kon worden afgehaald.

Overzichtelijke website, zeer snelle levering

Goede producten, eenvoudig en snelle website en vooral ook zeer snelle levering.

eenvoudige bestelprocedure en snelle levering.

De bij de advertentie beloofde levertijd wordt waargemaakt.

Eerste keer iets besteld en de moeite die er werd gedaan. Het was zeer goed. De Handyman is zeer aan te bevelen. Een dikke 10.

prima en snel geleverd

Aan verwachting voldaan tot volle tevredenheid

Precies naar behoren

Prima gegaan met bestellen En verpakking goed Aanbevolen

Redelijk gemakkelijk te bestellen

Alleen de beloofde leverdatum werd ruim overschreden maar in de winkel nette afhandeling

Goed verpakt. Op tijd bezorgd. Jullie zijn gewoon geweldig een dikke Tien voor jullie.

al de artikelen snel en onbeschadigd geleverd Goed verpakt en de juiste artikelen

Very good and fast service. Product is perfect. I will recommend this shop to all my friends- thank you

Gewoon goed

geweldig goed

Snel, voordelig als altijd

product werkt niet

Heb vandaag in de winkel zes batterijen voor mijn huistelefoons gekocht. ik ging ervan uit dat ze nieuw waren en dat ze het zouden doen en dat mijn telefoons weer zouden werken. Helaas bleken ze allemaal leeg te zijn (heb getest met tester). Je kunt ze terugbrengen en je geld terugkrijgen als ze niet goed zijn (en ze zijn dus niet goed), maar je moet alles in de originele verpakking teruggeven. Helaas kan dat niet omdat je de verpakking niet voorzichtig open kunt maken maar je moet alles openknippen. En als je de batterijen er niet uithaalt, weet je ook niet of ze goed zijn of niet. Je moet ze wel eruit halen maar dat kan alleen door de verpakking kapot te knippen. Ik ga maandag terug naar de winkel en hoop mijn geld terug te krijgen of eventueel omruilen met batterijen die wél vol zijn.

Snel ontvangen wat ik bestelde en het juiste voorwerp

Makkelijk besteld en snel geleverd. Gekozen voor afhalen in winkel. Lag keurig klaar.

Goed product, snelle levering

Zeer tevreden met het product, heb het al aan diverse mensen aanbevolen.

Fantastische geholpen

bestelling was nog niet aangekomen gelukkig geleverd uit eigen voorraad

Perfecte service, zeer snelle levering!

De site is duidelijk, het bestellen gaat gemakkelijk, de service us heel goed met n snel!

Eikdonk 3

4825 AZ Breda

Over Handyman.nl

Handyman.nl is een Nederlandse online winkel en winkelketen gespecialiseerd in huishoudelijke apparaten, accessoires en vervangingsonderdelen. Het assortiment omvat producten zoals stofzuigerzakken, opladers, batterijen, reinigingsmiddelen en onderdelen voor keukenapparatuur en elektronica. Handyman.nl richt zich op het bieden van praktische oplossingen voor huishoudelijke reparaties en onderhoud, met een focus op klantgemak, snelle levering en deskundig advies.