Ben uitstekend geholpen

Vlot en professioneel Mijn product werd de volgende dag geleverd

bestelproces goed, levering vlot, product goed

Mijn vraag is op de juiste manier afgehandeld.

Ik ben prima geholpen en heb het juiste product ontvangen waarvoor mijn dank.

Zij hebben werkelijk bijna alles in huis, top!!

snelle levering van een belangrijk onderdeel, zodat de nieuwe machine gebruikt kon worden

Goeie snelle servise

Duidelijke overzichtelijke handige website

Zeer trvreden

Snelle levering en artikel is precies wat ik verwachtte

Een bestelling plaatsen gaat erg gemakkelijk en is duidelijk in de procedure. Levering was binnen 1 dag al binnen ! Erg fijn !

Mijn ervaring is heel positief

Heel vriendelijke medewerkers en Qualitate van spoelen is goed. Zeker aanbevolen aan vrienden.

Snel en efficiënt

Snel en makkelijk via de website kunnen vinden wat ik zocht. Afrekenen ging eenvoudig en soepel. De volgende dag werd mijn bestelling al geleverd. Kortom, zeer tevreden.

Een top ervaring

Geweldig. En correct. Leuk personeel. Goede uitleg.

Snel geleverd, goede informatie, goed produkt

Handyman, verrekte handy, man!

Bestelling telefonisch doorgegeven, volgende dag rond één uur kon ik het afhalen! Perfect.

Prima verzorgd

De snelle levering, met een dag al, Dat is juist het fijne van per internet bestellen.

Product opzoeken, klikken, betalen en de volgende dag in huis. Top!

Uitstekend geholpen

Ik wilde een bepaald snoertje hebben. Dat had de Handyman niet. Het is voor mij besteld en na één dag was het al binnen. Vriendelijk en behulpzaam geholpen.

Prima ervaring door snelle levering

Prima service!

Artikel online besteld en bij afhalen in de winkel lag het netjes klaar voor me.

Lekker snel geleverd en zeer klantvriendelijk

Een beetje de enige winkel in de buurt waar ik mijn product kon verkrijgen. Weliswaar alleen via de website maar een snelle en correcte levering maakte alles goed. Netjes een berichtje wanneer je het op kon halen en zeer klantvriendelijk geholpen in de winkel.

In eerste instantie naar de winkel geweest, voor een spanband voor om de wasmachine/ droger. Deze was alleen online nog verkrijgbaar. Mr dacht mee ivm verzendkosten of we nog iets nodig hadden. Het was inmiddels al donderdagavond. Zaterdag was het in huis. Ophalen in de winkel kon ook dat zij het bestelde. Maar dan kwam het pas dinsdag. Ik was gered! Haha. Ik kon weer wasjes draaien. Zeer tevreden dus over de service.

prima product

ik bestelde dit filter voor mijn stofzuiger, en het past prima, voldoet goed. En bovendien kon het pakje door de brievenbus!

Lampje voor magnetron gekocht, meteen afhaalbaar, prima ervaring :)

Artikel besteld en de volgende dag geleverd

Supersnelle service

Lage prijzen en supersnel geleverd

super

Ondanks geen voorraad toch op tijd geleverd

Eikdonk 3

4825 AZ Breda

Over Handyman.nl

Handyman.nl is een Nederlandse online winkel en winkelketen gespecialiseerd in huishoudelijke apparaten, accessoires en vervangingsonderdelen. Het assortiment omvat producten zoals stofzuigerzakken, opladers, batterijen, reinigingsmiddelen en onderdelen voor keukenapparatuur en elektronica. Handyman.nl richt zich op het bieden van praktische oplossingen voor huishoudelijke reparaties en onderhoud, met een focus op klantgemak, snelle levering en deskundig advies.