Top bedrijf!

Altijd wordt je in deze Handyman correct behandeld en deze medewerkers weten waar ze het over hebben.

Goede kwaliteit, snelle levering

Wij bestelden een Miele parketborstel en di werd op tijd bezorgd

Goede service snelle levering

Bij Handyman gelukkig nog onderdelen voor onze oude vertrouwde Miele stofzuiger te verkrijgen, erg fijn!!

Niet het juiste geleverd

Heb padvinder dubbel Senseo 2 besteld maar de geleverde houder past niet op onze Senseo. We gaan het vandaag terugbrengen naar Beverwijk.

Reuze handy man

Fijne overzichtelijke website en snelle levering. Uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Mijn nr 1 retailer als ik iets bestellen moet

Perfect om kapotte onderdelen te kunnen bestellen in plaats van een verder goed apparaat te moeten weggooien!!

Snel en eenvoudig te bestellen en afhalen

Perfect!

Juiste product, snelle levering.

Via internet gevonden onderdeelnummer bestel je bij Handyman in "een vloek en een zucht".

Heel handig via internet.

Snel en voordelig

Goede site, snel en voordelig geleverd. Perfect ingepakt

klantgericht

Een prettige en klantgerichte houding

Product voldoet aan de verwachtingen.

Bestelling verliep soepel. Product is helemaal naar wens. Snelle levering.

Snel besteld en snel binnen

Heb je iets nodig en niemand heeft het? Kijk eens bij Handyman. Die hebben heel veel. Het is snel besteld en snel binnen

Als keurig afgeleverd

Applaus!

Perfecte, duidelijke, overzichtelijke website! Zeer snelle levering! Absolute aanrader!

Goede prijs/kwaliteit verhouding;Vriendelijke & deskundige medewerkers! Kortom niks op aan te merken

Snelle service, lokale aanwezigheid, vriendelijke mensen

Snelle service, lokale aanwezigheid, vriendelijke mensen

Makkelijk besteld, prima geleverd

Makkelijk besteld, prima geleverd

Super.

Product wat ik wilde bestellen was makkelijk te viinden op de website. Handig menu, snelle levering.

Al jaren lang klant, dat zegt op zich alles al.

Vroeger had ik mijn winkel in Beverwijk dan liep ik er even snel heen. Werd er altijd top geholpen. Nu Bestel ik de laatste jaren sins ik verhuisd ben met mijn winkel online, makkelijk goede service snel en goed. Wat willen we nog meer.

Netjes en snel geleverd alleen jammer dat het niet in de winkel te koop is

Uitstekend bedrijf!

Goede duidelijke site, supersnelle levering. Warm aanbevolen!

Nvt

Snelle levering, alleen waren ze mij vergeten te mailen dat het product binnen was

Snel gevonden en geleverd

Stekker met schakelaar gezocht en gevonden op de website van Handyman, besteld en met 2 dagen opgehaald in de winkel, zonder bezorgkosten. Perfect.

Uitstekend geholpen !

Juist bij Handyman kon ik een onderdeel krijgen wat ik elders niet kon krijgen!

Eikdonk 3

4825 AZ Breda

Over Handyman.nl

Handyman.nl is een Nederlandse online winkel en winkelketen gespecialiseerd in huishoudelijke apparaten, accessoires en vervangingsonderdelen. Het assortiment omvat producten zoals stofzuigerzakken, opladers, batterijen, reinigingsmiddelen en onderdelen voor keukenapparatuur en elektronica. Handyman.nl richt zich op het bieden van praktische oplossingen voor huishoudelijke reparaties en onderhoud, met een focus op klantgemak, snelle levering en deskundig advies.