Prima, artikel werd snel geleverd

Goede levering en kwaliteit

Goede levering en kwaliteit

Ik kom al lang bij Handyman en mijn ervaring is altijd GOED.

Ik heb alleen maar goede ervaring met Handyman!!!

Ventilator gekocht, geheel naar wens en goed bezorgd.

Makkelijk online bestellen en product op aangeven tijd.

Snelle levering van goede producten

Snelle levering van goede producten. Communicatie is ook goed!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vriendelijke en zeer behulpzame medewerker. Online een HEPA filter besteld maar ik ontving een motorfilter. Opnieuw online besteld maar zodra ik op Mijn Winkelwagen drukte, kreeg ik weer Motorfilter te zien. Handyman in Almere Stad heeft mij zeer goed geholpen, hij heeft de motorfilter ingenomen, het juiste artikelnummer voor een HEPA filter opgezocht en dit voor mij online besteld. Ik kreeg het de volgende dag al in huis. Wat een service van deze vriendelijke en behulpzame medewerker. In de winkel tegelijk iets voor mijn Senseo apparaat gekocht na goed advies van hem.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik kom al jaren in de winkel en kwam er achter dat ik ook online kon bestellen. Vooral in deze Corona tijd. Zeer tevreden. Alles op voorraad en zeer snel in huis. Ik word wat ouder,80 jaar, en dit bevalt mij prima!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Jammer geen amsterdam winkel

goede service, goed behandeld

Pluspunten

de communicatie met de klantenservice was snel, transparant en volledig en was er bovendien op gericht om de klant ter wille te zijn. compliments !!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel, duidelijk, correct, simpel.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Altijd goede service en advies, prijs kwaliteit is prima. Online bestelling snel op locatie af te halen.

Online bestelling afgehaald, maar vergeten af te melden waardoor ik herinnering mail ontving. Een telefoontje en het was geregeld. Toch een klein aandachtspunt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snel verzenden snel reageren niet te duur ze hebben bijna alles wat je zoekt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Doet wat het beloofd. duidelijke site

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Inderdaad snelle levering van bestelde producten, de volgende dag in huis. De winkels van Handyman kunnen met onderdelen die zij verkopen, huishoudelijke producten nog langer laten mee gaan,

ik weet niet zo snel iets te noemen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Handyman is een bedrijf van oudsher dus niet meer weg te denken in onze samenleving.Een bedrijf met de juiste kennis,advies en service.In één woord gezegt;een top bedrijf!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel en keurig geleverd

Houden zo

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Exact geleverd waar en wanneer ik wilde.klik klak klaar

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goede en snelle levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

vriendelijk geholpen en ook mee gedacht over het product

nvt

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Fantastisch geholpen in de winkel. Keurig geïnformeerd.

Beter verzorgen van de productafhandeling door online afhandeling. 1 week gewacht tot het in de winkel aankwam.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke website, snelle levering, en super goede prijs

Doorgaan zoals jullie bezig zijn

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Een Stofzuiger Hetty besteld, netjes thuis bezorgd, in een Groote doos, volgens afspraak geleverd, Top dus

Ga zo door!!

Eikdonk 3

4825 AZ Breda

Over Handyman.nl

Handyman.nl is een Nederlandse online winkel en winkelketen gespecialiseerd in huishoudelijke apparaten, accessoires en vervangingsonderdelen. Het assortiment omvat producten zoals stofzuigerzakken, opladers, batterijen, reinigingsmiddelen en onderdelen voor keukenapparatuur en elektronica. Handyman.nl richt zich op het bieden van praktische oplossingen voor huishoudelijke reparaties en onderhoud, met een focus op klantgemak, snelle levering en deskundig advies.