perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Netjes en vriendelijk geholpen in de zaak. Stofzuigerslang woensdag besteld en zaterdagmiddag al geleverd in de winkel. Goed werk!

voldoende, een redelijke ervaring

geen

Nvt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De winkel in Den Helder is een uitkomst als ik onderdelen nodig heb. Ik word hier altijd goed geholpen met kennis van zaken. Dit was eigenlijk pas de eerste keer dat een artikel dat ik zocht niet in de winkel voorradig was. Maar besteld via de website was het de volgende dag in de winkel op te halen. Prima.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelheid en assortiment zijn groot. Voor mij is dat een reden om bij Handyman artikelen te bestellen!

Verzendkosten verlagen?

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Super bedrijf Handyman.nl

Niet, werken lekker snel! Misschien wel sneller als het vroegere Overtoom?!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vriendelijk personeel en behulpzaam.

Jammer dat de universele mondstuk niet paste. Helaas moest ik weer terug naar de winkel om te ruilen voor een origineel mondstuk. Dit terwijl eerste bezoek aan de winkel ik het typenummer (foto) van de stofzuiger bij me had. Hadden toen al kunnen weten dat de universele niet zou passen. Had me weer een extra ritje (kosten) naar de stad gekost.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Makkelijk zoeken en bestellen. In mijn geval ging het om zakken voor een stofzuiger van ongeveer veertig jaar oud en die hadden ze gewoon op voorraad! En een dag later al in huis.

Vooral doorgaan zo!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

vlotte levering , goede informatie omtrend status.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuke bediening en Goede uitleg en wat ze beloven van de bezogdag is geweldig ik was zelf in de winkel en 1 product was niet in de winkel en de andere dag had ik de bestelling thuis bezorgt ik ben echt zeer te vreden over handyman en top

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Perfect handyman..Ben door een kundige man geholpen, die wist gelijk welke onderdeel moest vervangen worden... de volgende dag kon ik mijn bestelling ophalen. Hij kon goed luisteren en adequate antwoord geven.Ik zal, zonodig - altijd terug gaan naar deze handyman (Rdam Noord). Perfect en aangenaam ervaring.

Geen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed advies, klantvriendelijk en behulpzaam. Ook de prijzen van de artikelen lijken mee te vallen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Deskundig personeel en dito advies.

Jammer dat het filiaal in Zaandam is gesloten maar de bestelling online verliep zonder probleem al duurde het twee dagen. Dat zou nog verkort kunnen worden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Eerste keer dat ik iets via jullie website bestelt heb. Artikel was niet op voorraad maar ben goed op de hoogte gehouden wanneer het geleverd zou worden. inmiddels ontvangen

nvt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Had de bestelling binnen een “poep en een zucht” in huis. Het betrof een nieuwe borstel voor mijn stofzuiger. Model zoals was besteld en paste prima. Ik weer gelukkig dus wat wil een mens nog meer!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Handyman Almere Stad: zoals altijd vriendelijk en deskundig geholpen!

Geen verbeterpunten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede snelle service. Kon een artikel niet vinden en kreeg zeer snel antwoord op mijn vraag mét link om het artikel te bestellen. Binnen 2 dagen in huis!

Geen...

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel erg snel geleverd. Binnen 1 dag zelfs. Alleen maar lof over de afhandeling van mijn bestelling.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Hij was mooi op tijd en ik vind de pen leuk

X

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle service/levering. Vraag snel en duidelijk via de chat beantwoord.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, product zoals omschreven

Eikdonk 3

4825 AZ Breda

Over Handyman.nl

Handyman.nl is een Nederlandse online winkel en winkelketen gespecialiseerd in huishoudelijke apparaten, accessoires en vervangingsonderdelen. Het assortiment omvat producten zoals stofzuigerzakken, opladers, batterijen, reinigingsmiddelen en onderdelen voor keukenapparatuur en elektronica. Handyman.nl richt zich op het bieden van praktische oplossingen voor huishoudelijke reparaties en onderhoud, met een focus op klantgemak, snelle levering en deskundig advies.