goede service, goed behandeld

Pluspunten

zeer klantvriendelijk

Wanneer het niet in de winkel te verkrijgen is,,dan mogelijk verwijzen naar de website

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Binnen 2 werkdagen in de winkel. Netjes verpakt. Niet goedkoper of duurder dan bij concurrent waar het in het schap ligt. Correcte berichtgeving met track en trace standaard (gratis). Geen verzendkosten bij aflevering in winkel.

Geen prijsverschil met concurrentie waarbij in schap ligt.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering en als aardigheidje nog een pen bij de levering ook, top!

Ga zo door!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vertrouwen dat ik heb in de winkel wordt bevestigd door mijn eerste aankoop in de webshop.

Ik weet nu dat DHL niet bezorgt bij een postbus. Wordt dit duidelijk vermeld op de website?

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel en goed verzonden

slechter dan verwacht

Pluspunten

Makkelijke en overzichtelijke site simpel om te bestellen snelle afhandeling

een andere verzend partner nemen zou beter zijn mijn pakket kwam helemaal stuk aan alsook de inhoud was zeer overdonderd courrier rende hard weg zodra hij het pakje bij mijn vrouw in haar handen had geduwd totaal overdonderd heb foto,s gemaakt van pakket .heb naar Handyman vestiging gebeld en ben daar maandag langs gegaan mijn geld terug gevraagd kost mij weer extra geld namelijk benzine en parkeer kosten kreeg dit niet vergoed succes met D H L de gemaakte foto,s kan ik niet bij sluiten heb ze wel bewaard dus als u intresse heeft hoor ik het wel

Duurzamer verpakken en verzenden

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snel geleverd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Supersnelle levering en goed product

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Lang naar dit product gezocht en binnen een dag kon ik het ophalen bij de vestiging in Haarlem, top!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel leverbaar, Goed verpakt Product zeer goed

Doorgaan, zo doorgaan.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

het is een hele fijne winkel en het personeel is ook heel vriendelijk

niets

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Digitaal bestellen en bericht gekregen toen ik deze op kon halen in decwinjel.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima website . Overzichtelijk en snel met bestellen . En vandaag besteld , morgen al in huis . Je kan je bestelling netjes volgen met je track en trace code .

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Dit was nu de derde keer dat ik online bij Handyman wat bestelde. Ik haal het af in de winkel en dat is allemaal prima geregeld.

Niets, ik ben zeer tevreden hoe het met mijn bestellingen is verlopen!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, goede opvolging via track en trace, prima service, vriendelijk personeel.

Als 'grensbewoner'van Veldwezelt in België ben ik vaste klant bij Handyman Maastricht. Online bestellen kon ik alleen gebruik maken van de Nederlandse website door 'misbruik' te maken van het woonadres van een Nederlandse collega. Dit is best vervelend en is wat mij betreft een inbreuk op de privacy van anderen en lijkt me best oplosbaar door mensen van de ICT Dit lijkt mij voor jullie een best interessant item want jullie klantenbestand is toch ook 'grensoverschrijdend' en houdt niet op aan een landgrens.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Supercorrecte info en levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

simpel, snel en duidelijk, geleverd volgens afspraak: prima!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

levering verliep voorspoedig

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooi op tijd geleverd dus prima en goed verpakt !

Eikdonk 3

4825 AZ Breda

Over Handyman.nl

Handyman.nl is een Nederlandse online winkel en winkelketen gespecialiseerd in huishoudelijke apparaten, accessoires en vervangingsonderdelen. Het assortiment omvat producten zoals stofzuigerzakken, opladers, batterijen, reinigingsmiddelen en onderdelen voor keukenapparatuur en elektronica. Handyman.nl richt zich op het bieden van praktische oplossingen voor huishoudelijke reparaties en onderhoud, met een focus op klantgemak, snelle levering en deskundig advies.