goede service, goed behandeld

Pluspunten

Een pluim voor de snelle levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke communicatie over bestelling.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima behandeling van de bestelling, vriendelijke medewerker, sneller geleverd dan verwacht

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super snelle service!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

vlotte levering en het juste model

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Veel keus in onderdelen, snelle levering!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zowel de fysieke winkel als de webwinkel is recht voor zijn raap. Duidelijk, overzichtelijk en gevarieerd. Ook de service is vriendelijk en met uitgebreide kennis van producten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Klant vriedelijk,weten waar ze over praten.gewoon goed ik kom er graag.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Correct Klantvriendelijk Zijn bereidt tot uitleg Uiten zich met trots over de winkel

Telefonische bereikbaarheid

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vriendelijk en eerlijk. Gaven mij de productcode van iets wat zij niet konden leveren en tips waar ik het zou kunnen krijgen.

Zou het zo niet weten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Gelukkig doet Handyman z'n best om per brievenbuspost te versturen, wat echt fijn is. Ook verder alles piekfijn afgehandeld.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Gewoon simpel, bestellen,betalen, ophalen (in mijn geval) klaar!

So far So good

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke website, snelle en duidelijke antwoorden op de chat, fijn dat je kan aangeven in welk tijdvak je je bestelling geleverd wil hebben, snelle en complete levering en bovenal superblij met mijn zeer goed werkende roze hetty!

Niet

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke beschrijving. Snelle afhandeling

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Persoonlijk in winkel Heerlen besteld. Super service

Op het moment geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ze namen de tijd om uit te zoeken wat ik nodig had. En legden de mogelijk heden om te bestellen uit. Dus zeer klantvriendelijk

Ga zo door

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Simpele site, snelle levering, dikke prima

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke website en prima geleverd

Nvt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super service .snel en goed

Nvt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle en correcte levering

Zou niet weten

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Fout werd door winkelier hersteld.

In plaats van de bestelde combimond lag een parketmond klaar in de afhaalwinkel. Kwam er op het werk pas achter, bellen, terug. Fout zou in een verzendafdeling gemaakt zijn. De winkelier heeft de goede zuigmond toen uit de winkelvoorraad gehaald en onverpakt meegegeven. Wat een amateurisme.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zoals altijd was ik ook vandaag weer super blij met Handyman Roermond in de Roermondse binnenstad! Altijd ontzettend vrolijk, enthousiast en zeer behulpzaam. Weer met voorraadje batterijen, cartridges en printerpapier naar huis gegaan. Ik wilde nog extra batterijen kopen voor een speciale afstandsbediening, maar de Handyman kwam er achter dat de batterijen niet leeg waren maar de afstandsbediening een storing had.........heeft hij ter plekke gerepareerd: de afstandsbediening werkt weer! Dikke pluim voor de Roermondse Handyman!

Eikdonk 3

4825 AZ Breda

Over Handyman.nl

Handyman.nl is een Nederlandse online winkel en winkelketen gespecialiseerd in huishoudelijke apparaten, accessoires en vervangingsonderdelen. Het assortiment omvat producten zoals stofzuigerzakken, opladers, batterijen, reinigingsmiddelen en onderdelen voor keukenapparatuur en elektronica. Handyman.nl richt zich op het bieden van praktische oplossingen voor huishoudelijke reparaties en onderhoud, met een focus op klantgemak, snelle levering en deskundig advies.