goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed verpakt en geen lange wachttijden

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke informatie op de website waardoor ik het juiste manchet kon kopen.

De bestelling werd niet bezorgd op de aangekondigde dag, maar een dag later. Graag had ik vantevoren geweten wanneer precies geleverd zou worden. Nu heb ik voor niets een hele dag op de bel gelet.... Snelle levering was helemaal niet nodig geweest.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles

Niks

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Met de website keurig op fabriekant en type nummer jet juiste produkt te kiezen. Nette en vlotte afhandeling van de bestelling.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik heb mijn product super snel en perfect ontvangen!!!

Ik zou het niet weten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Het juiste artikel, scherpe prijs en snelle levering.

Geen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snel en in winkel goed advies prima

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Overzichtelijke site voor het bestellen van producten. Netjes in de gekozen winkel afgeleverd en zeer vriendelijk geholpen door de betreffende medewerker.

In mijn opzicht zijn er geen verbeterpunten of tips nodig voor dit bedrijf!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Denken met je mee en in oplossingen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Beste deal stofzuigerslang qua prijs super snelle levering !!!! TOP

goede service, goed behandeld

Pluspunten

De bestelling is op tijd afgeleverd 3n het gekochte artikel een, adapter voor een radio werkt naar alle tevredenheid!

Geen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

keurig opgeruimde winkel, goede entree, en vriendelijk hulpvaardig personeel. Doen hun best om al je vragen te beantwoorden, ook als toevallig dat bewuste artikel niet voorhanden is.

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering Vriendelijk personeel

Geen kunnen ontdekken

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle en correcte afhandeling van de order.

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service Kreeg gelijk mijn geld terug

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Netjes geholpen en te woord gestaan. Doen wat ze beloven

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

prima service, makkelijk te bestellen en goede informatie over het ophalen. Ophalen in de winkel was ook snel en probleemloos.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

*Snelle levering * Bestelde product doet wat er van wordt verwacht

\

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Heb deze Schroevendraaierset retour gebracht in de winkel omdat degene die het zou gebruiken iets anders bedoelde nl een grote schroevendraaier set, maar die hebben jullie niet Heb netjes mijn geld retour gekregen in de winkel Zwolle zuid winkelcentrum

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede kennis. Goede hulp.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede nette service,website goed beschreven en ingedeeld zodat ik makkelijk kon vinden wat ik nodig had...

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Perfect gewoon

Alles keurig in orde

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke omschrijving van het product en voor welke apparaten het geschikt is. Netjes op de hoogte gehouden van de bezorging.

Niks

Eikdonk 3

4825 AZ Breda

Over Handyman.nl

Handyman.nl is een Nederlandse online winkel en winkelketen gespecialiseerd in huishoudelijke apparaten, accessoires en vervangingsonderdelen. Het assortiment omvat producten zoals stofzuigerzakken, opladers, batterijen, reinigingsmiddelen en onderdelen voor keukenapparatuur en elektronica. Handyman.nl richt zich op het bieden van praktische oplossingen voor huishoudelijke reparaties en onderhoud, met een focus op klantgemak, snelle levering en deskundig advies.