goede service, goed behandeld

Pluspunten

Bestelling was snel binnen, het winkelpersoneel was zeer vri3ndelijk en bekwaam ook voor andere vragen dan de materialen die ik had bested. Ik koop er vaker en ik ben super blij dat zo een soort winkel bestaat. Dankjewel

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snel en goed

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snel geleverd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

heeft bijna alles wat je nodig hebt en ook nog op voorraad of snel te leveren

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

5 sterren alles goed verzorgd hulde

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima voorlichting, uitstekend product

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en geen poespas

slechter dan verwacht

Pluspunten

De stofzuigerkop is van goede kwaliteit. Daarnaast werd ik snel geholpen en was het ‘uiteindelijk’ snel geregeld dat mijn pakket mijn kant op kwam.

Op de site staat ‘binnen 24 uur in huis’. Ik heb mijn bestelling geplaatst op 28 december en ik heb deze, na zelf contact op te nemen, pas ontvangen op 11 januari. Daarnaast konden zij mij toen pas melden dat een van mijn onderdelen uitverkocht was. Jammer!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima geregeld en ontvangen zoals beloofd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd goed en deskundig advies. Veel op voorraad. Gratis thuisbezorging Omruilen geen enkelprobleem Gewoon Heel Goed!

Nee, niet echt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Perfecte aflevering van het bestelde artikel

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en vriendelijke medewerking. Mogelijkheid tot ophalen in de winkel, maar wel online besteld

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle bezorging goede kwaliteir

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, persoonlijk kaartje erbij. Top gegaan!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Overzichtelijke website Doen wat ze beloven

Ga zo door

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik kan niet anders zeggen dan dat vanaf de bestelling tot het afhalen van het bestelde product alles soepel is verlopen, het lag de volgende dag keurig voor me klaar. Ik heb altijd goede ervaringen met de Handyman.

Ik zou het niet weten

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke website, goede en snelle service

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle manier van aankopen doen, door het online reserveren en in de winkel ophalen. Winkelmedewerker was zeer vriendelijk en wist meteen waarvoor ik kwam. Top service!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Top: snel geleverd in verpakking die precies groot genoeg is (dus niet te groot)

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vlotte levering besteld product

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijk en snelle levering, Prima

Geen tot nu toe

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle afhandeling van de bestelling. Binnen een enkele dag al in huis.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede prijs en snel geleverd.

Geen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Overzichtelijke website en keurige aflevering. Ga zeker meer gebruik maken van handyman.

Nvt

Eikdonk 3

4825 AZ Breda

Over Handyman.nl

Handyman.nl is een Nederlandse online winkel en winkelketen gespecialiseerd in huishoudelijke apparaten, accessoires en vervangingsonderdelen. Het assortiment omvat producten zoals stofzuigerzakken, opladers, batterijen, reinigingsmiddelen en onderdelen voor keukenapparatuur en elektronica. Handyman.nl richt zich op het bieden van praktische oplossingen voor huishoudelijke reparaties en onderhoud, met een focus op klantgemak, snelle levering en deskundig advies.