perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed advies. Snelle levering. Kundig, hulpvaardig en vriendelijk personeel. Kortom alles helemaal GOED !

_

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en correcte levering.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goed product

bezorging: levertijd en daadwerkelijke levertijd klopt niet (bestel in de avond; komt in de middag; dus volgende dag voor 15.00 en komt na 15.00.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer vriendelijk personeel. Goede service. Ze hebben het juiste product gevonden voor mijn koelkast.

Vraag om een foto van het type koelkast om zeker te weten om welke het gaat.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima verzending. Dhl is wel mindere verzending.

4,95 verzendkosten anno 2018 is een no go

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede levering

Blijf zo als je bezig bent.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Bij Blokker (aankoopadres van de oude airfreyer) en Mediamarkt was de passende grillpan niet meer verkrijgbaar. Handyman Laat Alkmaar kon hem wel bestellen. Zonder probleem werd de geleverde grillpan zonder handvat omgeruild voor een grillpan met handvat. Perfecte service!!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en wat erg fijn is; ze maken eventueel de verpakking plat zodat het door de brievenbus kan.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering en veelop voorraad.

Geen.

perfect, zeker aan te bevelen

DHL levert meestal niet op tijd. Meestal dag later

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snel netjes goede service zo doorgaan

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ruime keus Snelle levering Ze doen wat ze beloven

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer snelle levering en keurig verwerkt!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zoals afgesproken een snelle levering.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snel en goed

tot nu toe geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer snelle levering; als een van de weinigen die dit gat in de markt opvullen! Artikel degelijk verpakt. Blij mee!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Volgens afspraak, op tijd, prima communicatie per mail, kwalitatief goed product.

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel verzonden, had vier verschillende producten die ik op andere sites niet samen kon vinden.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prijs kwaliteit verhouding zeer goed

Levermogelijkheden uitbreiden, moet nu alsnog maar de stad wanneer het pakketje niet thuis bezorgd kan worden. En laat dat voor mij nu net de essentie zijn van online winkelen "niet naar de stad hoeven gaan". Ik zou de pakketjes graag willen ophalen bij een postnl punt of dhl punt. Voor de rest heb ik niks te zeiken was perfect.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel en kordaat heb ik mijn gewenste bestelling ontvangen.

Geen. Tevreden !

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering en netjes verpakt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Makkelijk producten te kiezen. Vlotte behandeling en levering

Ga zo door

Eikdonk 3

4825 AZ Breda

Over Handyman.nl

Handyman.nl is een Nederlandse online winkel en winkelketen gespecialiseerd in huishoudelijke apparaten, accessoires en vervangingsonderdelen. Het assortiment omvat producten zoals stofzuigerzakken, opladers, batterijen, reinigingsmiddelen en onderdelen voor keukenapparatuur en elektronica. Handyman.nl richt zich op het bieden van praktische oplossingen voor huishoudelijke reparaties en onderhoud, met een focus op klantgemak, snelle levering en deskundig advies.