goede service, goed behandeld

Pluspunten

Veel in voorraad, hele snelle afwikkeling en bezorging prima prijzen voor de onderdelen, om kort te zijn helemaal Top !

geen, ben zeer tevreden

goede service, goed behandeld

Pluspunten

De snelle service en afhandeling van de aankoop. Duidelijke productinformatie en makkelijke betalingsmogelijkheden

Het was voor mij lang zoeken naar mijn product, combipack Canon cartridge 512/513. Deze vond ik per ongeluk, doordat ik productinformatie van Canon cartridge 513 bekeek. Misschien handig om deze net als Canon combipack 510/511 in het overzicht van aangeboden cartridges te laten zien.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer snelle levering van dit toch niet alledaagse lampje voor de magnetron.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering zoals afgesproken!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

super snelle levering. we zijn super blij met de hardroze Henry!! tevens zaten er ook lekkere geurkorrels bij!! toelevering, helder en duidelijke communicatie!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Supersnel, concurrerende prijs.

Geen, zo doorgaan.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik had verkeerd onderdeel voor de wasdroger via de webshop besteld, afijn volgende dag naar de winkel en had de verpakking netjes al opengemaakt voor het geval dat en de bon mee. Geen probleem omgeruild goede onderdeel mee met een kleine bijbetaling ivm prijsverschil en toppie. Machine kon meteen na het plaatsen zijn werk weer doen

Is prima, perfect geregeld

Nvt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle afhandeling

Vooralmzo doorgaan

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Niet schrijven dat het op de stofzuiger past als dat niet zo is

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

supersnel geleverd, vele onderdelen te vinden

goede service, goed behandeld

Pluspunten

die inktpatronen zouden ook in de computerwinkels te koop moeten zijn. Maar bestellen vind ik ook geen bezwaar

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Super snel geleverd. Met een kleine attentie en brief er bij maakt het persoonlijk.

Hogere kortingen ;)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke informatie en er wordt meegedacht als je iets nodig hebt. Je krijgt bericht als je bestelling binnen is.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering goed verpakt goede service

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Makkelijk om het product te vinden en te bestellen. Een super snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden via mail wasr het product is.

Heb ik niet.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede bestel mogelijkheden en snelle levering bij de winkel

Zou ik niet kunnen bedenken zeer tevreden

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, vriendelijk personeel

Geen idee

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed en netjes geleverd

verzenden via ander postorder bedrijf. Was een dag later dan gepland.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

je kunt bestelling ophalen

nu geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima communicatie en maken waar wat men belooft qua levertijd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering en mooie prijs

Eikdonk 3

4825 AZ Breda

Over Handyman.nl

Handyman.nl is een Nederlandse online winkel en winkelketen gespecialiseerd in huishoudelijke apparaten, accessoires en vervangingsonderdelen. Het assortiment omvat producten zoals stofzuigerzakken, opladers, batterijen, reinigingsmiddelen en onderdelen voor keukenapparatuur en elektronica. Handyman.nl richt zich op het bieden van praktische oplossingen voor huishoudelijke reparaties en onderhoud, met een focus op klantgemak, snelle levering en deskundig advies.