perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Producten makkelijk te vinden op de site. Snelle orderverwerking en levering.

Vorige order was niet meer zichtbaar on de account. Graag langere orderhistorie aanhouden.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede, duidelijke informatie. Groot assortiment.

Levering duurde langer door fout bij vervoerder, en de dag dat ze kwamen bezorgen kwam het op een heel ander tijdstip dan door vervoerder werd aangegeven

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel geleverd. Netjes verpakt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

top snelle levering en mijn Dolce Gusto werkt weer optimaal.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Klantenservice zeer correct en accuraat.

Duidelijke afspraken maken qua leveringen met DHL.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

geen commentaar

belofte: "voor .. uur besteld, volgende dag in huis", hebben ze niet waar kunnen maken. onze bestelling is 5 DAGEN onderweg geweest!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel Precies naar wens

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Uitgebreid assortiment

Nog betere zoekfunctie

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bestelling via internet was niet aanwezig, medewerkers begrijpen dat ik de bestelling dwingen nodig had en gaf mij mijn bestelling vanuit de winkels voorraad.

Niks

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Supersnelle verwerking van de bestelling en levering. Goede prijs kwaliteit!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bestelling geplaatst, snelle levering en goede kwaliteit van spullen die ik heb besteld.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vriendelijk en vooral vakkundig personeel.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en je word goed op de hoogte gehouden wanneer je de bestelling kunt verwachten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

altijd een goedkoper alternatief

slechter dan verwacht

Pluspunten

Geen idee hoe ik dit moet beoordelen, mogelijk met de verkeerde afleveraar, DHL, in zee.

Geen idee hoe ik dit moet beoordelen, want er is nog steeds niets bezorgd. Ik heb noodmaultjes gestuurd naar DHL en Handyman, maar krijg daar geen reactie op.

slechter dan verwacht

Pluspunten

producten goed zichtbaar op de site, met volledige beschrijvingen!

keuzeleveringstijd op de dag klopt niet! product voorraad in de winkel is mis gelopen in Amersfoort, stonden namelijk eerst in de winkel, omdat op internet aangegeven was dat product opvoerraad was, maar in de winkel zelf bleek dit niet te zijn.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

zondagavond bestelling gedaan dinsdag bezorging ontvangen. je kan zelf kiezen hoe laat ze komen. je kan zelf kijken of de onderdelen voldoen voor je type stofzuiger.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle service, goede uitleg

geen

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

spullen zijn altijd wel aanwezig maar verschrikkelijk duur. Laatst een adapter gekocht die bij Philips zelf 11.49 euro kost, Bij Handyman maar liefst 21.99 euro. Bijna 100 % prijsverschil.

Eikdonk 3

4825 AZ Breda

Over Handyman.nl

Handyman.nl is een Nederlandse online winkel en winkelketen gespecialiseerd in huishoudelijke apparaten, accessoires en vervangingsonderdelen. Het assortiment omvat producten zoals stofzuigerzakken, opladers, batterijen, reinigingsmiddelen en onderdelen voor keukenapparatuur en elektronica. Handyman.nl richt zich op het bieden van praktische oplossingen voor huishoudelijke reparaties en onderhoud, met een focus op klantgemak, snelle levering en deskundig advies.