perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Netjes alles op tijd geleverd, dus geen klachten erover en alles klopte.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Handige website om te bestellen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

zeer klantvriendelijk. bestelde artikelen worden stipt op tijd geleverd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering goed advies binnen 24 uur geleverd vriendelijk personeel

Hebben we Niet

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bij het afhalen in het filiaal in Zeist van de artikelen kreeg ik ook nog goed advies over deze artikelen. Ik heb er ook nog aanvullende dingen bijgekocht.

Geen, het is zeer goed geregeld

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Onze droger was kapot. Ik belde met de winkel in Ridderkerk die belde mij terug na een gemiste oproep. Dat vond ik al netjes. Zij had het artikel niet op voorraad maar ze vertelde me wel bij welke winkel in de buurt. Compleet net artikelnummer dus ik kon hem online zo bestellen. De volgende dag al binnen en de droger kon weer gemaakt worden.ik vind het prima service.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle afhandeling en goede aanbiedingen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Easy website to find and order what I needed. Clear information. Good product. Very, very fast delivery. Happy with the price. Thanks for the great experience!

None.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

ik heb met Handyman alleen maar goede ervaringen, vooral toen ze nog een winkel in de Van Woustraat hadden.

kan de winkel weer terugkomen? (ik vrees van niet)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

ontzettend vriendelijke en behulpzame bediening

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, goed product.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Omdat het product niet direct voorhanden was, heeft de winkelmedewerker mijn defecte product gerepareerd, zodat ik weer verder kon. En voorgesteld om het vervangende product te bestellen en thuis te laten bezorgen (ik wilde graag vast een reserve hebben liggen voor het geval hij weer kapot zou gaan).

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit, veel op voorraad. Vanaf een bepaald bedrag leuke extraatjes .

Niet met alles de goedkoopste, maar wel gratis verzending .

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vlotte levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snel, goed en goedkoop met duidelijke info en keuze per produkt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering. Fatsoenlijk ingepakt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en efficiënte levering incl foutloze toevoeging van de beloofde gratis producten bij het levetingspakket. Communicatie verloopt ook perfect.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

altijd een goedkoop alternatief voor een merk product

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering van het juiste artikel

geen

Pluspunten

Deskundigheid winkelpersoneel. Opzoeken op internet kan ik zelf ook.

Eikdonk 3

4825 AZ Breda

Over Handyman.nl

Handyman.nl is een Nederlandse online winkel en winkelketen gespecialiseerd in huishoudelijke apparaten, accessoires en vervangingsonderdelen. Het assortiment omvat producten zoals stofzuigerzakken, opladers, batterijen, reinigingsmiddelen en onderdelen voor keukenapparatuur en elektronica. Handyman.nl richt zich op het bieden van praktische oplossingen voor huishoudelijke reparaties en onderhoud, met een focus op klantgemak, snelle levering en deskundig advies.