perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Klantvriendelijkheid: top Alle moeite werd gedaan een artikel dat al uit het assortiment was, bij een van de filialen in binnen- en buitenland, terug te vinden. Persoonlijke kaart van verkoper John bij de aangekomen bestelling: top

Zou het niet weten

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle en nette levering

perfect, zeker aan te bevelen

online besteld, maar in de winkel opgehaald. Het viel ons op dat de bedrijfsleider erg aardig en behulpzaam was, dat zie je niet meer zo vaak.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Klantvriendelijk , weet waar over gesproken wordt ,duidelijk en correct, hartelijk bedankt Handyman Groningen

onderstaande artikel besteld ; vermeld staat ;Miele Kuip-pomp Slang Met Kogelventiel. Echter het kogel ventiel wordt niet erbij geleverd ( voor mij geen probleem , ik had alleen een nieuwe slang nodig ) maar het staat een beetje raar....

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snel en goed geregeld

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Het zit keurig verpakt en op tijd word het geleverd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super geholpen door Hr Joosten. De aflevering ging optimaal. Dank u wel

Ik vond het super... Dus op dit moment géén verbeterpunten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alleen maar positief over dit bedrijf.

Geen verbeterpunt, gewoon zo blijven...

goede service, goed behandeld

Pluspunten

De levering ging snel en volgens belofte.

U zóú eventueel bij het bestellen/verkopen van dit artikel beter bekend kunnen maken, dat dit leverbaar is voor twee maten zuigpijp 32 en/of 35 mm. Mij kwam dat, bij het bestellen NIET goed over , dus moet ik het bij één van uw winkels alsnog gaan ruilen. Jammer dus , wonende in Woerden moet ik naar de dichtstbijzijnde winkel in Capelle ad Ijsel PS Ik zag wel dat dit artikel , na ca. 5 jaar is verbeterd , door plastic wieltjes ipv vilten wieltjes te monteren. Waardoor ik deze juist moest vervagen !

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

bestellen en volgende dag in huis personeel zeer behulpzaam een service zoals die overal zou moeten zijn

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

de artikelen zijn snel en prima thuisbezorgd. de verzendkosten zijn al bij een lag aankoopbedrag GRATIS !

geen

voldoende, een redelijke ervaring

slechter dan verwacht

Pluspunten

Na telefonisch overleg waarbij het probleem niet duidelijk bij handyman werd bij de medewerker van de site geuit dat het alleen in de winkel opgelost kon worden en het niet terug gestuurd kon worden Problemen lossen ze wel op maar alleen id winkel

Het probleem oplossen zonder bijbetaling

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer persoonlijke aanpak. Duidelijke berichtgevingen. Vriendelijk en behulpzaam.

Geen verbeterpunten, ga zo door!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goede en snelle levering

misschien een verloop nippel erbij adviseren eventueel

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

goed product en snelle levering ...zeer tevreden

goede service, goed behandeld

Pluspunten

het is een overzichtelijke website en je kan de spullen makkelijk vinden. en super snel je spullen in huis.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer snel geleverd, dat wil zeggen: de volgende dag.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle levering wat werd beloofd ,goed beschermt ingepakt voor mij niets dan lof houden zo

zie niet in dat er nog iets verbeterd zou moeten worden

nvt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles ging perfect. Levering, verpakking, product, service; zelfs het gratis product (de HandyMan pen) maakte het helemaal af, want dit is nou echt iets waar je ook Iets aan hebt. Ben blij dat er van het recyclen nuttige producten worden gemaakt.

Eikdonk 3

4825 AZ Breda

Over Handyman.nl

Handyman.nl is een Nederlandse online winkel en winkelketen gespecialiseerd in huishoudelijke apparaten, accessoires en vervangingsonderdelen. Het assortiment omvat producten zoals stofzuigerzakken, opladers, batterijen, reinigingsmiddelen en onderdelen voor keukenapparatuur en elektronica. Handyman.nl richt zich op het bieden van praktische oplossingen voor huishoudelijke reparaties en onderhoud, met een focus op klantgemak, snelle levering en deskundig advies.