perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Groot assortiment, snelle levering.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Houden je goed op de hoogte van alles

Zorg dat de kwaliteit niet achter uit gaat

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

netjes afgehandeld. We werden netjes op de hoogte gehouden via track en trace

Ga zo door

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

super ervaring s' avonds besteld en de volgende dag kon ik het gelijk ophalen. super vriendelijk personeel. gewoon niks over te klagen SUPER!!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Hallo wij beoordelen het gekochte artikel en de de manier van bestellen als goed en zijn blij met de service.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Eenvoudig om juiste onderdeel te vinden. Artikel werd binnen 24 uur geleverd

Geen!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke en overzichtelijke website Ruime betaalmethoden Snelle levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

voor een luttel bedrag gekocht, maar de service was er niet minder op. snel geleverd.Ook gebeld door de winkel dat het bij hem was afgeleverd. HULDE!!

Prima zo een aanrader

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vriendelijk hulpvaardig personeel, altijd bereid om een goed advies te geven

nvt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bestelling en levering zijn supersnel gegaan!

heb niet!

Geen tips

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima en vriendelijke service,

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima geregeld zo..

slechter dan verwacht

Pluspunten

Meedenkende medewerker Koen. Die wil wel maar kan ook niet alles regelen.

Wel bijzonder als je iets bestelt en het komt beschadigd aan. Je belt met Koen en er wordt keurig in dezelfde foute verpakking een nieuw exemplaar opgestuurd. Een dag later precies het zelfde probleem: product komt beschadigd aan. Opnieuw gebeld met Koen. Hij zoekt het uit en belt keurig terug en meldt dat er geen andere verpakkingsmogelijkheid is. Heb toen besloten om het product maar naar een winkel in de buurt te laten gaan met de interne bezorgdienst. Misschien komt het dan wel onbeschadigd aan. Nog geen bericht ontvangen dat het product bij de winkel is gearriveerd.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ik heb nu geen positieve punten voor Handyman. Ze hebben geleverd staat op mijn DHL code maar intussen heb ik ze dus niet ontvangen. Of ze hebben het in de verkeerde brievenbus gegooid. maar mijn 25 euro is dus weg. En helemaal niets gekregen.

Ik hoop dat andere klanten hun bestellingen online wel krijgen toegestuurd. Maar ik ben teleurgesteld in dit bedrijf.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik had bij een andere website een artikel met een verkeerde input gekocht. Even op internet gekeken naar een koppelstuk van 6,3 naar 3,5 mm. En mijn oog viel al vrij snel op die van Handyman. Goedkoop en in de buurt. Dus koppelstuk besteld. 2 uur later kreeg ik een mail terug; mijn bestelling lag klaar. De dag daarna opgehaald en netjes achteraf kunnen betalen. Erg blij met mijn bestelling!

De site is een beetje onduidelijk omdat de zoekmachine soms niet op het goede trefwoord zoekt. maar verder is de site erg goed. Vooral het bestellen is erg duidelijk. Een kind kan de was doen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Perfecte levering, goed op de hoogte gebracht van het verloop van de levering.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Levering geheel volgens belofte.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Huismerk stofzuigzakken prima alternatief voor A-merk. Goed product, snelle levering.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

bestelling was snel in de winkel om op te halen

momenteel niet

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en goede communicatie.

Geen.

Eikdonk 3

4825 AZ Breda

Over Handyman.nl

Handyman.nl is een Nederlandse online winkel en winkelketen gespecialiseerd in huishoudelijke apparaten, accessoires en vervangingsonderdelen. Het assortiment omvat producten zoals stofzuigerzakken, opladers, batterijen, reinigingsmiddelen en onderdelen voor keukenapparatuur en elektronica. Handyman.nl richt zich op het bieden van praktische oplossingen voor huishoudelijke reparaties en onderhoud, met een focus op klantgemak, snelle levering en deskundig advies.