perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Klantvriendelijk en vaktechnisch.

Blijf in het centrum van Oss.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Handig zoeken op de website. Snelle levering en tijdens traject wordt je op de hoogte gehouden van de status. Kortom, volgende keer als er weer een onderdeel nodig is, eerst handyman bekijken.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De bezorging snelheid is top!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke Site en vlotte levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De eerste zending is zoekgeraakt bij DHL, nadat ik Handyman een mailbericht heb gezonden werd de bestelling meteen opnieuw verzonden. Snelle levering.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering product goed

Ga zo door

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, keurig pakket, retourbon zit erbij, netjes. De artikelen waren compleet, ik had ze nodig, dus heel blij ermee. Grappig duurzaam cadeautje

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

In de winkel besteld en maar € 1,99 verzendkosten hoeven betalen. Super.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima prijs keurig op tijd netjes verpakt wat wil je nog meer

goede service, goed behandeld

Pluspunten

In de avond begaf de stofzuigerslang het. Op de site gezocht maar het type nr van ons stond er niet bij. Bericht gestuurd en dezelfde avond nog bericht gekregen. Nieuwe slang besteld ondanks dat oud en nieuwjaar er tussen zat was hij vrij snel binnen. Top service

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bestelling komt altijd op tijd. De cartridges zijn uitstekend en altijd met gratis papier.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle en accurate levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Netjes op tijd geleverd volgens afspraak.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke website Snelle levering

Weet niet

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede prijs, snel geleverd, duidelijke communicatie.

nvt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Veel bijzondere zaken op voorraad. Makkelijk te doorzoeken website en snelle levering.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Gewoon goede webshop!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zowat alles aan huishoudelijke behoeften is in Handyman. Ook bij exclusieve zaken b.v.exclusieve batterijen voor o.a.mijn horloge, worden besteld en krijgen wij per email netjes bericht wanneer het binnen is en afgehaald kan worden. De service is uitstekend en komen reeds jaren bij Handyman, winkelcentrum Helftheuvel Den Bosch. Kochten daar laatstelijk, batterij voor exclusief horloge, schoonloopmat en ledlamp met hoog aantal watt. Wij zijn bijzonder tevreden over de klantvriendelijkheid en de service die wordt geboden. Wat niet vergeten mag worden is de enorme kennis van zaken van welk product ook. Veel succes met de zaak!

Als het er nog niet is: bordjes boven de schappen met aanduiding hoofdgroepen artikelen, bv electra, fiets artikelen, lijmen , bouw. bij het wachten kan men zien waar men moet zijn en kan men direct kiezen. Arbeidsbesparing! Seizoen acties? kortingssysteem?

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Je wordt altijd goed en vakkundig geholpen, medewerkers zijn altijd vriendelijk en behulpzaam. Mocht er toch iets niet in het assortiment zitten wordt er meegedacht aan een alternatief.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

vlotte aankoop en levering handig dat je verzendkosten kunt vermijden wellicht ook beter voor milieu, als zendingen gebundeld kunnen worden...

aangeven op de bon/mail dat het artikel reeds betaald is, want dat was ik even kwijt bij het afhalen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Behulpzame medewerker, correcte en snelle informatie

Medewerker aan de telefoon mag iets duidelijker spreken

Eikdonk 3

4825 AZ Breda

Over Handyman.nl

Handyman.nl is een Nederlandse online winkel en winkelketen gespecialiseerd in huishoudelijke apparaten, accessoires en vervangingsonderdelen. Het assortiment omvat producten zoals stofzuigerzakken, opladers, batterijen, reinigingsmiddelen en onderdelen voor keukenapparatuur en elektronica. Handyman.nl richt zich op het bieden van praktische oplossingen voor huishoudelijke reparaties en onderhoud, met een focus op klantgemak, snelle levering en deskundig advies.