zeer slecht, onaanvaardbaar

Klantvriendelijkheid verbeteren

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima geholpen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bestelling snel geleverd ondanks drukke periode.

Nee.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed advies in de winkel

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke website, ruim assortiment

Levering via DHL heeft meer dan 5 werkdagen geduurd door foutieve sortering. Post.nl had betere levering in de periode rondom Kerst.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel geleverd!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik werd goed geïnformeerd in de winkel om levering van het juiste artikel te waarborgen. Dit omdat er veel verschillende Dolce Gusto apparaten zijn. Typenummer is belangrijk! Daarna online besteld en supersnel geleverd in de winkel, waar ik het af kon halen.

zeer slecht, onaanvaardbaar

kapotte stofzuigerslang in winkel afgegeven, zodat men wist welke nieuwe ik nodig had om de kapotte te vervangen. kreeg slang toegestuurd welke niet paste. deze ook naar de winkel gebracht ,men zou nu zorgen dat ik de juiste kreeg, deze "Juiste" 28-12-17 op gaan halen in de winkel, doch bleek dezelfde te zijn als de eerdere welke niet paste. geld terug gekregen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Hele snelle levering. Bij retour van een product werd er meegedacht over een alternatief. Erg fijn en servicegericht.

Graag weer een vestiging in Amsterdam.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Correcte levering in de winkel van de online bestelling. Artikel werd zoals beloofd binnen 2 dagen in de winkel aangeleverd en werd mij direct gemeld.

- -

goede service, goed behandeld

Pluspunten

in de winkel in vlaardingen goed advies gehad en artikelnummer om op de website te kopen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Erg goede service en uitleg in de winkel Goedkoopste aanbieder

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De inktpatronen bevallen mij goed.

N.V.T

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service .. de man die in Vlaardingen werkt heeft er echt verstand van. Wij komen zeker terug. Mvgr van eijk

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering. Goed bereikbaar. Deskundigheid.

Geen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Correcte snelle levering met gratis pen en gratis batterijen. Besteld en volgende dag in huis. En dat vlak voor kerst. Top

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Handyman heeft universele producten die ik nergens anders kan vinden omdat deze niet meer te koop zijn.

Heb ik niet

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

helder, duidelijk, scherp geprijsd, gratis levering en supersnel.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering vanuit magazijn naar dichtstbijzijnde winkel. Geen bezorgkosten. Goede updates via mail. Super!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Razendsnel mijn vervolgbestelling ontvangen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Merkproducten op voorrad en snelle levering

Eikdonk 3

4825 AZ Breda

Over Handyman.nl

Handyman.nl is een Nederlandse online winkel en winkelketen gespecialiseerd in huishoudelijke apparaten, accessoires en vervangingsonderdelen. Het assortiment omvat producten zoals stofzuigerzakken, opladers, batterijen, reinigingsmiddelen en onderdelen voor keukenapparatuur en elektronica. Handyman.nl richt zich op het bieden van praktische oplossingen voor huishoudelijke reparaties en onderhoud, met een focus op klantgemak, snelle levering en deskundig advies.