perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

klantvriendelijk, vlotte afhandeling, altijd een vriendelijk woord van personeel 5 sterren hoor

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke website uiteindelijk Handig om bij een winkel op te kunnen halen.

vond de levering snelheid wat tegenvallen, product niet op voorraad, vervolgens ging er wat mis bij de levering naar de winkel.

Pluspunten

geen verbeterpunten alles naar wens

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Produkt was niet op voorraad. Daarom online besteld en daags erna afgehaald in de winkel. De service in de winkel was prima. Ik werd vriendelijk en snel geholpen! Ik kreeg ook gelijk een berichtje wanneer mijn bestelling binnenkwam. Fijne winkel om te komen. Zeker aanbevolen!

Op dit moment heb ik geen verbeterpunten of tips!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer snelle levering

slechter dan verwacht

Pluspunten

Artikel is universeel,geen orgineel Bezorging is zeer slecht,eerst zou het volgende dag tussen 14.00 uur en 18.00 uur bezorgd worden dan de dag erop tussen 10.00 uur en 15.00 uur.Daadwerkelijk om 17.57 uur bezorgt, Hoe zou jezelf als klant voelen?

Betere brochure om de artikel keuze te maken welke ik heb gekocht

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Onder delen voor vele huishoudelijke apparaten. Makkelijk op de site van Handyman te vinden . En snelle levering. Prima dit is aan te bevelen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ben super geholpen, snelle en vakkundige info over mijn vraag omtrent philips shave 8870, snelle afhandeling en levering. Super.

Zou niet weten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bestellen via internet en afhalen in een winkel.

Op dit moment niet.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Pretige hulp

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede klantenservice. Via de site een vraag over een vervangend onderdeel gesteld, heb heel snel een duidelijk antwoord gekregen, met een alternatief. Link erbij, dus meteen de bestelling kunnen plaatsen. Top service!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

vriendelijk, mooi zaak

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel gevonden wat ik zocht, kwaliteits producten te koop, goede updates over levering en levertijd. En de levering zelf was (ondanks de december-drukte) ook goed.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Handgreep van mijn wasmachine was afgebroken. Handyman Breda centrum gebeld. Levertijd 1 week. Kan natuurlijk geen week zonder wasmachine maar deze medewerker (weet zijn naam niet) heeft voor mij geregeld dat ik het binnen 2 dagen binnenhad. Dus Superservice van dit filiaal.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vriendelijk personeel

Zou het niet weten

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle zoekfunctie, snel besteld, goede betaalmogelijkheid. Levering volgens afspraak. Ik ben zeer tevreden, ook over het apparaat en de werking ervan. Dank jullie wel.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed telefonisch bereikbaar Leuke aanbiedingen

Beter opletten of een bestelling wel goed doorkomt als je belt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Makkelijk besteld. Snel geleverd. Aanrader.

Zou ik zo niet weten. Ik kom er al jaren. Nooit klachten gehad

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Juiste prijs voor het product. Snelle levering. Keurige behandeling in de winkel. Kortom een blijvertje!! Ik zal dit bedrijf zeker aanbevelen bij familie en vrienden.

Kan er niet een bedenken!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

vriendelijk geholpen in de zaak in Alkmaar

ik heb nimmer een bericht gehad dat mijn bestelde goederen gearriveerd waren, wel een herinnering. Heb een week na de bestelling email gestuurd en gevraagd hoe lang het zou duren voordat ik mijn bestelling kon halen, moet nu nog antwoord krijgen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, persoonlijke behandeling

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

vlotte correcte levering!

Eikdonk 3

4825 AZ Breda

Over Handyman.nl

Handyman.nl is een Nederlandse online winkel en winkelketen gespecialiseerd in huishoudelijke apparaten, accessoires en vervangingsonderdelen. Het assortiment omvat producten zoals stofzuigerzakken, opladers, batterijen, reinigingsmiddelen en onderdelen voor keukenapparatuur en elektronica. Handyman.nl richt zich op het bieden van praktische oplossingen voor huishoudelijke reparaties en onderhoud, met een focus op klantgemak, snelle levering en deskundig advies.