goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke afspraken !

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

bestellen is eenvoudig , goede prijs, correcte en tijdige bezorging ondanks bestelling geplaatst in weekend voorafgaand aan sinterklaas

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en goede levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Scherpe prijzen en een snelle afhandeling. Prima geregeld bij Handyman.

Nvt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer snelle levering. Persoonlijke aandacht. Netjes.

Geen idee

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik ben uitstekend geholpen in het filiaal Haarlemmerstraat leiden. De medewerker heeft meer gedaan dan verwacht mag worden!

Open op koopzondag.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Eerste levering ging snel en het is mooi dat je het bij een vestiging in de buurt kan ophalen.

Toen we het product wilde vervangen door een andere versie duurde de tweede bestelling behoorlijk lang zonder bericht dat het langer zou duren dan de beloofde leverdatum. Daarnaast bleek de factuur 5 euro hoger uit te vallen dan de factuur die per mail ontvangen was.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede adviezen. Meedenken. Snelle reactie bij klantenservice

Het ging mis bij de bezorging, maar daar kon Handyman niets aan doen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik zocht een los onderdeel van een broodbakmachine waarvan ik dacht dat er niet meer aan te komen was. Bij Handyman dus gevonden. Snelle levering, kon het onderdeel vandaag al ophalen in de Helftheuvelpassage. Ik werd daar ook goed geholpen door een leuke en vriendelijke jongedame!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Afhandeling en website prima.

Wij hebben de levering nooit ontvangen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Levering de volgende dag en dat in een hectische tijd van de pakjes van de Sint. De site biedt heel veel informatie en je moet goed uitzoeken wat je precies moet bestellen voor jouw type en model.

Ik had wat moeite het juiste artikel te vinden voor mijn (20 jaar oude) Miele stofzuiger. Maar toch gelukt.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Besteld via de website en afgehaald in filiaal Zwolle Zuid. Prima indicatie wanneer het bestelde op aangegeven adres was. Top!

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering en goede beugels geleverd gekregen om de mini oven aan op te hangen. Super omdat er nergens een plank te vinden was in de juiste maat.

Ga zo door!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede klantenservice en in de winkel lag onderdeel klaar en snel geholpen.

De site was voor mij ff niet zo duidelijk maar door de klantenservice op gelost. door het ophalen was de Handyman de goedkoopste winkel.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

- staat klant goed te woord - denkt mee met de klant

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke website.Snelle bezorging, prima product!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima service, wat ouder product snel geleverd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vriendelijke en deskundige hulp, correcte en snelle levering van de bestelling.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima website, snelle en goede service. Keus voor bezorgtijden is ideaal.

Eikdonk 3

4825 AZ Breda

Over Handyman.nl

Handyman.nl is een Nederlandse online winkel en winkelketen gespecialiseerd in huishoudelijke apparaten, accessoires en vervangingsonderdelen. Het assortiment omvat producten zoals stofzuigerzakken, opladers, batterijen, reinigingsmiddelen en onderdelen voor keukenapparatuur en elektronica. Handyman.nl richt zich op het bieden van praktische oplossingen voor huishoudelijke reparaties en onderhoud, met een focus op klantgemak, snelle levering en deskundig advies.