goede service, goed behandeld

Pluspunten

Assortiment goed terug te vinden op site

Juist adres van winkel op site vermelden

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De site van handyman was er uit geweest en dat leverde problemen bij de betaling (begreep ik van de medewerker toen ik belde). Ik kreeg meteen een mail binnen met de melding dat de bestelling niet gelukt was. Hoewel de bestelling niet meteen lukte, is dat heel duidelijk gecommuniceerd en heb ik het opnieuw geprobeerd. Dat lukte.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

super snelle levering! Top!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

* gemakkelijk bestellen via de site: snel en duidelijk, je hoeft geen account aan te maken, je ziet of het op voorraad is, goede prijs/kwaliteit *je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling *persoonlijke benadering - kaartje bij de bestelling :) (dank je wel Patricia)

*cadeautje is leuk, maar hoeft voor mij niet ivm duurzaamheid en het ontspullen; suggestie geef een kortingsbon of iets dergelijks voor mijn volgende bestelling (jullie blij en ik blij en het milieu blij) *net zoals jullie pen, top die is van gerecycled plastic !

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle service Leuk om een cadeautje te krijgen, geen verzendkosten betaald. Goedkoop.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Op tijd geleverd en goede prijs/kwaliteit verhouding

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel, correct..

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle service, groot assortiment, behulpzaam!

geen, houden zo!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

makkelijk via internet

geen, gewoon verder gaan zo

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Service in de winkel is prima, alleen jammer dat er zo weing op voorraad is.

niet verzenden met dhl. kies je tussen 18.00-21.00 uur, hou je daar rekening mee..... zijn ze om 14.30 uur al geweest. en dit is niet de 1ste X bij dhl

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle service en goed product!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

gewoon goed !!!

nvt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Overzichtelijk betalingssysteem, bezorging in de avonduren is helemaal top, product(en) uitstekend verpakt en snelle levering.

Tot op heden geen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Product netjes ontvangen. Ben op de hoogte gehouden via mail.

Pluspunten

Binnen de website kon ik niet meer dan 10 items in een keer bestellen. Hierdoor had ik dubbele verzendkosten. Verbeterpunt: zorg dat je met dan 10 items in 1 keer kan bestellen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Medewerker Handyman Almere Buiten heft prima advies gegeven, daardoor was dit artikel vlot te bestellen. Product de volgende dag in huis.

Geen, prima zo

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Groot assortiment, net pakket bij levering, persoonlijk gemaakt door briefje ingepakt door, goede prijs!

Het kadootje voegt niets toe, zou het weglaten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering....

Nvt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima website en zeer snelle levering!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle levering en prettig en kundig advies

Zou niet weten

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service . Goede afhandeling.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle bezorging

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering! Goede info op de website

Eikdonk 3

4825 AZ Breda

Over Handyman.nl

Handyman.nl is een Nederlandse online winkel en winkelketen gespecialiseerd in huishoudelijke apparaten, accessoires en vervangingsonderdelen. Het assortiment omvat producten zoals stofzuigerzakken, opladers, batterijen, reinigingsmiddelen en onderdelen voor keukenapparatuur en elektronica. Handyman.nl richt zich op het bieden van praktische oplossingen voor huishoudelijke reparaties en onderhoud, met een focus op klantgemak, snelle levering en deskundig advies.