perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Geleverd volgens afspraak

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle aflevering. In Hoogvliet zeer behulpzaam personeel. Ruime sortering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede en snelle leveringen al diverse malen bestelling gedaan top service

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle afhandeling. Product gezocht, gekocht en betaald en geleverd gekregen. Niets aan de hand.

nvt

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bestellen ging gemakkelijk en snel. Levering op aangegeven dag. Keurig!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

zzzzzzzzzzz

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

alles volgens afspraak

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Je wordt er altijd vriendelijk geholpen Online was goed te vinden en snelle levering

Ik zou het niet weten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en een goed antwoord op mijn vraag na de bestelling.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goed klantcontact. levert snel.

Stop met DHL als bezorger. zij houden zich niet aan de bezorgtijden die bij de bestelling op jullie website werd aangegeven.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

wat ik gekocht heb is precies wat ik zocht

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

In eerste instantie even de winkel gebeld of het product op voorraad is. Dat bleek niet het geval. Ze raadde mij aan via Handyman.nl te bestellen. Handyman.nl komt volledig de belofte waar. Zowel over aanbod en levertijden. Gewoon zoals het hoort.

Verbeterpunten zou ik zo niet kunnen opnoemen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

De snelheid waarmee de bestelling is afgehandeld en de berichtgeving hoe en wanneer het via DHL verzonden werd.

Zoals het verliep : Prima

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, goede prijs, geen verzendkosten

Het artikel zat in een wel erg grote doos; die had minimaal de helft kleiner gekund

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Keurig op tijd en volgens afspraak bezorgd

Pluspunten

lever voortaan de batterij er bij.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prijs en kwaliteit enorm goed. Heel klantvriendelijk en meedenkende medewerkerers. Ook in de winkels.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prompte bediening, snelle service en goede website.

Houden zo!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelheid. Betrouwbaarheid. Extra service.

Ik had de cartridges bestelt in de winkel. Maar ze waren er niet toen ik ze kwam halen. Ik zou gebeld worden maar hebben ze niet gedaan. De internet shop is fantastisch. Ik had de cartridges snel binnen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

- Snelle levertijd. - Bestelling werd op het afgesproken tijdstip geleverd. - Er zat een leuke gratis attentie in de doos.

???

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Keurig geleverd, artikel was in eerste instantie niet op voorraad maar we werden netjes op de hoogte gehouden

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede levering.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Super snel

goede service, goed behandeld

Pluspunten

prima luisterend oor naar wat de klant zoekt

er is een lader verkocht via de website maar geen usb oplaadmogelijkheid terwijl dat wel gezegd was. Geen probleem maar daarom net geen 10

Eikdonk 3

4825 AZ Breda

Over Handyman.nl

Handyman.nl is een Nederlandse online winkel en winkelketen gespecialiseerd in huishoudelijke apparaten, accessoires en vervangingsonderdelen. Het assortiment omvat producten zoals stofzuigerzakken, opladers, batterijen, reinigingsmiddelen en onderdelen voor keukenapparatuur en elektronica. Handyman.nl richt zich op het bieden van praktische oplossingen voor huishoudelijke reparaties en onderhoud, met een focus op klantgemak, snelle levering en deskundig advies.