perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle levering en zeer prettige en makkelijke site. Ik zal hier zeker de volgende keer weer bestellen.

geen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle gratis levering van bestelde artikel. Heel nuttig voorlichtingsfilmpje op de site waardoor ik de juiste stofzuigermond kon bestellen.

geen opmerkingen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle en nette levering Goede prijs Goede communicatie

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mijn rode Henry stofzuiger in de winkel gekocht. Nu vanwege de verbouwing nieuwe zakken nodig. Scherp geprijst t.o.v. Andere webaanbieders. Keurig op tijd geleverd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Eenvoudig besteld, link naar track&straks en zoals aangegeven de volgende dag in huis! Ik ben tevreden!

Ik ben tevreden, dus top!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

ruim assortiment

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer nette vriendelijke service, er wordt met je meegedacht. En goede producten. Ben blij dat jullie er zijn!

Zorg dat jullie blijven!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle orderafhandeling. Duidelijke website. Contact met klantenservice snel en kundig. Prettige winkel!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik heb al meerdere malen iets besteld . De bestelling wordt correct op de datum en tijd geleverd. Dit bedrijf is zeker aan te bevelen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle bezorging. Komen hun beloftes na. Prima prijs/kwaliteit verhouding.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Dichtbij, behulpzaam

Toen ik het artikel op kwam halen was het 'kwijt'. De volgende dag was het weer terecht maar was wel een beetje slordig.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Compleet assortiment.

Pas na contact met Phillps helpdesk onderdelen gevonden bij Handyman. Verbeterpunt: zorg dat google ook de handyman weergeeft.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

heel soepel werd mijn gebroken ovenschaal na een halfjaar vervangen door een nieuwe, en nog binnen 2 dagen thuis bezorgd ook.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima levering, goed verpakt, op tijd.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snelle reactie gehad n.a.v een klacht

Op 13 april j.l. Artikel besteld in de veronderstelling dat ik deze op 15 april zou ontvangen. Na weken niets te hebben gehoord heb ik gemaild en toen kreeg ik te horen dat het artikel voorlopig niet voorradig was. Daarna kreeg ik bijna elke dag een mail dat het artikel klaar was gezet voor verzending. Gevraagd wanneer ik het zou krijgen. Mail met klaarzetten voor verzending was een foutje want artikel was er nog steeds niet. Na een aantal weken een mail ontvangen om het serienummer vAn de vaatwasser door te geven. Net op het moment dat ik dit wilde doorgeven ontving ik een mail dat de bestelling was verzonden. UIteindelijk na een week of 5, 6 de bestekbak ontvangen. Hij paste niet maar ik ga hem niet terugsturen omdat ik bang ben dat dit weer weken in beslag neemt. Kortom de communicatie kan veel beter. Jammer.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vriendelijk personeel, zowel via de helpdesk als in de winkel. Snelle reactie en snelle levertijd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en geen kosten voor levering

Ik heb geen verbeterpunten

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt. Duidelijk bestel proces.

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ze hebben alles wat ik zoek en personeel is eerlijk.

Beveel wel aan. Knop niet duidelijk rood is meestal niet. Dus verbeteren vragenlijst

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed en snel

Eikdonk 3

4825 AZ Breda

Over Handyman.nl

Handyman.nl is een Nederlandse online winkel en winkelketen gespecialiseerd in huishoudelijke apparaten, accessoires en vervangingsonderdelen. Het assortiment omvat producten zoals stofzuigerzakken, opladers, batterijen, reinigingsmiddelen en onderdelen voor keukenapparatuur en elektronica. Handyman.nl richt zich op het bieden van praktische oplossingen voor huishoudelijke reparaties en onderhoud, met een focus op klantgemak, snelle levering en deskundig advies.