perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

vriendelijk personeel product niet op voorraad maar direct besteld en volgende dag thuis.

n.v.t

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ondanks niet op voorraad toch snel geregeld. Medewerker reed naar ander filiaal om het te halen terwijl wij nog een ander boodschapje deden. Al met al toch nog goed geregeld!

Betere info over voorraad in de winkel. Telefonische bereikbaarheid (eindeloos in gesprek?!)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer snel geleverd en goede (email)begeleiding van zending

geen enkele

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering en we kregen gratis papier bij de inkt.

Je kon zelf een leveringsdatum met tijd kiezen. Deze had ik gekozen voor maandag. Nu kwamen ze zaterdagochtend om 9:00 uur het al bezorgen. Niet zo leuk als je eindelijk een keer uit kan slapen, geef niet voor niets een specifieke datum op. Niet open gedaan en uiteindelijk kwamen ze maandag terug.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Wordt in de winkel altijd zeer vakkundig geholpen. Niet op voorraad dan wordt het direct voor je besteld de volgende dag keurig thuis geleverd!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede informatie er wordt meegedacht met de klant. Prima

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prijs en snelheid

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Supersnel!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, handyman lijkt elk mogelijk onderdeel van welk apparaat te hebben. Fantastisch.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede voorlichting, prettige verhouding met klant g

zou niet weten wat.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

5 sterren

Blijf vooral op deze voet door gaan, klantgericht werken zeer positief. Vooral wat mijn visie is als klant van filiaal Etten-Leur

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super snelle levering, netjes verpakt en goede prijs

Vooral zo doorgaan

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering.

Ik zou het niet weten!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en correcte levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede site en snelle levering.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Wat er aan de hand is kan handyman niets aan doen,de fout ligt aan de fabriek waar stopcontacten vandaan komen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede service. Ze hadden het niet in huis maar konden het wel voor me bestellen maar dat kon ik ook zelf doen via internet. Kaartje mee gekregen met het nummer erop van het product en het telefoonnummer om te bestellen via de winkel. Uiteindelijk zelf via internet besteld en afgehaald in DHL shop.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

5 sterren.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke website, zeer snelle levering, zeer concurrerend geprijsd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Er is direct persoonlijk contact in de winkel

Soms is het wel eens leuk om even in de winkel rond te kijken voordat de verkoper zich meldt. Geef daar dan ook de ruimte voor!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Groot assortiment en een snelle service. Handig dat je de bestelling ook in de winkel op kunt halen en retourneren.

Eikdonk 3

4825 AZ Breda

Over Handyman.nl

Handyman.nl is een Nederlandse online winkel en winkelketen gespecialiseerd in huishoudelijke apparaten, accessoires en vervangingsonderdelen. Het assortiment omvat producten zoals stofzuigerzakken, opladers, batterijen, reinigingsmiddelen en onderdelen voor keukenapparatuur en elektronica. Handyman.nl richt zich op het bieden van praktische oplossingen voor huishoudelijke reparaties en onderhoud, met een focus op klantgemak, snelle levering en deskundig advies.