perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer snelle accurate levering

nvt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Erg behulpzame en vriendelijke verkoper.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Heldere website snelle afwikkeling

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel telefonisch besteld. En product snel geleverd aan winkel en af kunnen halen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle afhandeling en snel geleverd!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Inhoudelijke gerichtheid op de vraag en vriendelijkheid in het telefonisch contact met het bedrijf (in Den Bosch).

In dit geval: geen, adequaat en resultaatgericht

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en goede prijs

Nee

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

heel veel keus

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel duidelijke site, goede uitleg over het product. Erg snelle levering en goed ingepakt! Ik ben blij,thanks!

Maak meer reclame voor jullie zeer goede service!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en juiste levering van de bestelling.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Lampjes waren bij gamma niet meer verkrijgen,handyman jullie hadden ze gelukkig nog in jullie assortiment! Bedankt voor de vlugge afhandeling en de correcte aflevering! Zonder bijbetaling.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle correcte levering.

Buiten proportionele grote verpakking opgevuld met plastic voor een Tefal Sluitring Vitaly/Sensorvoor de snelkookpan. Dit had ook in een grote enveloppe gepast. Niet erg milieuvriendelijk van Handyman.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ondanks het artikel niet op voorraad hebben goede service verleend. Enkele dagen later mijn artikel op kunnen halen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ze doen wat ze zeggen!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Bij aankoop van cartridges bleek de tweede set niet voorradig in de winkel. Mij werd direct aangeboden de tweede zet thuis te laten bezorgen, kosteloos! Wat bleek: extra een pak printpapier en presentje,ook kosteloos, werden meegeleverd! Wat een service...Handyman Moerwijk Breda

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima product voor de prijs, snelle levering.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer correct en Excellente service. Spoedige verzending.

Bestellen mogelijk maken vanuit buitenlandqqq1

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

High quality

Hmmmmm.... nothing

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super service! Twijfelde over een bepaald onderdeel dus eerst gebeld. Vriendelijk te woord gestaan en zij hebben uitgezocht welk onderdeel ik nodig had. De volgende dag mijn bestelling plus 2 kleine attenties al in huis. Hier bestel ik zeker nog een keer.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zet snelle levering netjes en goed geregelt. Hetbpt ofuctb bexittr ik al en is goed product mijn oude afstandbediening was kapot nadat er wijn oveheem was gevallen. Nee hebg extra adaptërs die gewoon werken op de nieuw afstand hel fijn.

Eikdonk 3

4825 AZ Breda

Over Handyman.nl

Handyman.nl is een Nederlandse online winkel en winkelketen gespecialiseerd in huishoudelijke apparaten, accessoires en vervangingsonderdelen. Het assortiment omvat producten zoals stofzuigerzakken, opladers, batterijen, reinigingsmiddelen en onderdelen voor keukenapparatuur en elektronica. Handyman.nl richt zich op het bieden van praktische oplossingen voor huishoudelijke reparaties en onderhoud, met een focus op klantgemak, snelle levering en deskundig advies.