goede service, goed behandeld

Pluspunten

vlotte afhandeling en bezorging

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering! Duidelijke website met heldere structuur en keuzemenu.

Actie bij de bestelling betreft een cadeautje: een tasje van handyman. Die is meteen in de kliko verdwenen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed snelle levering.Ga zo door.

Weet ik niet.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Top service , snelle levering, en een leuke pen cadeau . Normaal ga ik naar de winkel, maar dit is makkelijker.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

bestelling was snel geplaats ,goede prijs en survices Volgende dag al bezorgd toppie

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, genoeg keuze en goede prijzen!

Ik denk dat het al erg goed is.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bedrijf doet wat het belooft. Geen te kort komingen. Levering binnen 18 uur beloofd is binnen 24 uur.

Geen winkel had het produkt op voorraad. Zo maak je in de toekomst de winkel overbodig bij winkelbezoek wordt vaak meer gekocht dan een klant van plan is.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heldere site en een supersnelle service en bezorging.

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

makkelijk bestellen, vlotte afhandeling, makkelijk ophalen in filiaal handig is de mail wanneer het afgeleverd is in het filiaal zo sta je niet voor niets.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle levering zonder fouten, goed product. Fijne service met de gratis schoonmaakset !

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Erg verrast over deze site, schappelijke prijzen, goede service, snelle levering en een leuk presentje erbij gekregen! Ik ga de site zeker onthouden en aanraden.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

beste judith, hoe groot is de kans dat ik door mijn opmerking die 50 euro cadeau krijg?? Overigens, ik ben over het geheel- gang van zaken en product- zeer tevreden.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

nette snelle correcte levering

niets

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel geleverd en e-mail dat het in de winkel naar keuze is aangekomen makkelijk ophalen wanneer het uitkomt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle afhandeling, binnen 24 uur geleverd.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Je wordt altijd goed geholpen. En zonder straatwinkel werken dit soort diensten niet!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

bestellen eenvoudig en levering verliep ook goed. volgende keer bestel ik hier weer.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en vlotte afhandeling van de bestelling

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel geleverd, duidelijke foto's op de site

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima service Snel,goedkoop en een aanrader voor iedereen die de producten van Handmatig nodig heeft

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle levering duidelijke productomschrijving

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle service en gratis bezorgd. Helemaal goed

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke info m.b.t. product, aflevering zoals beloofd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel geleverd.

Eikdonk 3

4825 AZ Breda

Over Handyman.nl

Handyman.nl is een Nederlandse online winkel en winkelketen gespecialiseerd in huishoudelijke apparaten, accessoires en vervangingsonderdelen. Het assortiment omvat producten zoals stofzuigerzakken, opladers, batterijen, reinigingsmiddelen en onderdelen voor keukenapparatuur en elektronica. Handyman.nl richt zich op het bieden van praktische oplossingen voor huishoudelijke reparaties en onderhoud, met een focus op klantgemak, snelle levering en deskundig advies.