goede service, goed behandeld

Pluspunten

duidelijk en snelle afhandeling

geen

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer ruim assortiment

??

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed aanbod, snelle levering, mogelijkheid bezorgmoment te kiezen, goede service!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle verzending en prima afgeleverd product met verrassing, absoluut aan te bevelen voor een ieder die iets nodig heeft.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

perfect en zeeeeeer snel

niks meer aan doen, houden zo.!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel, goed

Niet alle producten zijn online zichtbaar (??...). In mijn geval de 40 watt variant.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel duidelijk!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel en goed

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Alles in correctheid uitgevoerd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer snelle levering en geen bezorgkosten en. nog korting op een 2e verpakking. Prima

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ook voor (relatief) kleine bestellingen geen bezorgkosten. Daardoor zeer aantrekkelijk. Bezorgtijden zijn aan te geven. Alles is 9 vd 10 keer op voorraad. Heel vaak dingetjes gratis erbij. Altijd leuk! Duidelijke en heldere website en betalingsomgeving

Jammer dat DHL zich niet houdt aan de opgegeven bezorgtijd!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De bestelde spullen worden op tijf geleverd.

Kan ik zo niet bedenken

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelheid en vriendelijke bediening

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle service en snelle levering. Zeer tevreden. De boneco filter die bij de fabrikant van mijn luchtbevochtiger al jaren niet meer te verkrijgen is (vanwege het feit dat het een oud apparaat is, dus je moet maar een heel nieuw apparaat kopen....?) kon ik bij Handyman probleemloos bestellen. Geweldig!

helemaal geen, dus ga zo door!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle goede levering

weet ik zo niet

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering en goede klantenservice

Levering wordt uitgevoerd door dhl. Zij komen midden op de dag en dat is niet zo handig als je werkt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Een hele goede prijs - kwaliteit verhouding. Correcte en snelle levering

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service. Het was niet in de winkel aanwezig en werd op advies van de verkoper gratis bij mij thuis bezorgd.

Snellere levering. Mij was gezegd 1 dag maar het was twee werklagen later.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Online besteld en volgende werkdag al binnen, super snelle levering dus!

Op dit moment geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel, goede prijs

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke website en snelle levering.

Teveel reclamefolders meegestuurd. Het "cadeau" bleek een katoenen draagtas met logo van Handyman.

Pluspunten

Bij de chat iemand met meer geduld .advies was wel in de buurt . Maar nie de goeie . Ik volgde mij instinkt . Dat ik toch de goeie produkt in huis huis heb gehaald .

goede service, goed behandeld

Pluspunten

eigen voorstel per post te laten komen, snel gehandeld, afspraak goed nagekomen, super !

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, goede en eenvoudige website

Eikdonk 3

4825 AZ Breda

Over Handyman.nl

Handyman.nl is een Nederlandse online winkel en winkelketen gespecialiseerd in huishoudelijke apparaten, accessoires en vervangingsonderdelen. Het assortiment omvat producten zoals stofzuigerzakken, opladers, batterijen, reinigingsmiddelen en onderdelen voor keukenapparatuur en elektronica. Handyman.nl richt zich op het bieden van praktische oplossingen voor huishoudelijke reparaties en onderhoud, met een focus op klantgemak, snelle levering en deskundig advies.