perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Klantgericht, Snel, vriendelijk, goede prijs/kwaliteit verhouding

Als je online iets besteld en de aankoopprijs zakt door het gebruik van een actiecode/kadobon onder de 20,- euro dan moet er toch verzendkosten betaald worden

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Producten makkelijk te vinden op de site snelle levering,leuk kado erbij

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik had een stofzuigeronderdeel online gekocht maar had per ongeluk een verkeerd eindcijfer ingetikt. even contact opgenomen met Handyman en kon de bestelling zonder problemen omruilen. Dat is pas service.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering!

Geen verbeterpunten, alles erg goed.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede duidelijke website, snelle levering. Prijs-kwaliteit goed

Niet direct...

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

goede service erg mee denkend toppie

betere combinatie tussen filialen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bestelling precies geleverd volgens afspraak. Top.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede website. Snelle afhandeling. Tussentijds mail over de voortgang zending. Product snel en in goede staat geleverd. Bijgeleverd presentje heel attent en klanten bindend.

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer snelle bestelling en goed verpakt

Niks

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede service en leuk klein cadeautje (handyman balpen)

Niet helemaal tevreden over de formaten van mijn geleverde koffiepot en filters voor mijn mini-koffiezetapparaat die Nog een slag kleiner bleken te zijn maar wel passen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

5 sterren: perfect - geen tegenvallers, ik zou dit bedrijf aanbevelen aan iedereen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed advies vriendelijk en.niet duur

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Na telefonisch advies meteen bestelling geplaatst die de volgende dag conform afspraak binnen was. Prima service!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super tevreden over snelheid en vooral de persoonlijke 'touch' van de inpakker (kaartje, pen, en zelfs cadeautje)!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer positief

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Verzorgde website, klantvriendelijk, heldere emails met betrekking tot bestelling, uitstekende verpakking, scherpe prijzen.

Tip: ga zo door!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed snel geleverd goed uitziende product

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel en goed

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Razendsnelle levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

klantvriendelijk

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Een snelle en correcte levering. Vriendelijke benadering van de klantenservice. En altijd een leuke attentie bij de bestelling!!! En niet te vergeten een goede service als iets niet in orde is. Een tevreden klant.

Jullie zijn goed bezig ik hoop dat dit peil behouden blijft!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

zeer goede afhandeling van bestelling-goede communicatie per mail.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super snelle levering.

Eikdonk 3

4825 AZ Breda

Over Handyman.nl

Handyman.nl is een Nederlandse online winkel en winkelketen gespecialiseerd in huishoudelijke apparaten, accessoires en vervangingsonderdelen. Het assortiment omvat producten zoals stofzuigerzakken, opladers, batterijen, reinigingsmiddelen en onderdelen voor keukenapparatuur en elektronica. Handyman.nl richt zich op het bieden van praktische oplossingen voor huishoudelijke reparaties en onderhoud, met een focus op klantgemak, snelle levering en deskundig advies.