zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Kreeg het goeie pakketje wat ik besteld had en was netjes verpakt.

Hou heel goed de website up to date. En scheep je klanten niet af als de levering niet goed is gegaan met te simpele frustseltjes zoals muntjes, gerecycelde pen, een powerbank en schoonmaak middel voor de vaatwasser die we niet eens hebben.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer snelle bevestiging en zeer snelle levering!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede en snelle levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

zeer snelle levering, sneller als aangegeven tijdens de bestelling. Leuke extra attentie!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Makkelijk dat alles thuis wordt bezorgd

Als er staat dat het wordt gekeverd op een bepaalde datum waar je voor kiest en het komt dan een week later is dat alles behalve prettig

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zowel de ervaringen in de winkel, die helaas is verdwenen uit Hoorn, als via de website van Handyman waren altijd positief. handyman.nl? Gewoon snelle service, levering en duidelijke website.

Waarom verbeteren als iets goed loopt.

Geen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Binnen 24 uur in huis! Geen bezorgkosten!

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijk website, goede prijzen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering voor een geode prijs!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, en bij de prijs van de cartridges inbegrepen: een pak papier, een powerbank en een pen. Een prima deal!

Ik zou het niet weten. Ook in de winkel word ik altijd goed geholpen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Een snelle levering en een leuk cadeau.

Ik heb mij aangemeld voor de nieuwsbrief maar de beloofde 2 euro korting niet gekregen!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Verkoper denkt mee en zet het stapje extra

Stoffig imago kan een poetsbeur gebruiken

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle levering en zonder verzendkosten!!!!!!

jammer dat je de kortingscode pas kon gebruiken boven de 25 euro

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel geleverd, goed verpakt. Prima prijs. Niets te verbeteren, het was gewoon goed.

In de winkel was dit niet op voorraad. Ik wilde het eerst bestellen via de winkel in Dordrecht maar de verkoper was niet enthousiast om dit te regelen voor mij. Had het drukker met zij telefoon.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prettige en behulpzame bediening in de vestiging! De bestelling is de volgende dag al afgeleverd ( inclusief een leuke attentie ) Prima geregeld !

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede service en duidelijke uitleg in de winkel

Websiteaankopen (reserveringen om in de winkel op te gaan halen) qua voorwaarden en korting beter communiceren naar de betreffende winkel.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede website, artikel snel gevonden, na telefonisch overleg met de winkel in de buurt. Gewoon een goede service!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ze hebben bijna alles wat je nodig hebt en als ze dit niet hebben helpen ze je graag verder in je zoektocht. Service en klantvriendelijkheid is top!

Geen om op te noemen

Eikdonk 3

4825 AZ Breda

Over Handyman.nl

Handyman.nl is een Nederlandse online winkel en winkelketen gespecialiseerd in huishoudelijke apparaten, accessoires en vervangingsonderdelen. Het assortiment omvat producten zoals stofzuigerzakken, opladers, batterijen, reinigingsmiddelen en onderdelen voor keukenapparatuur en elektronica. Handyman.nl richt zich op het bieden van praktische oplossingen voor huishoudelijke reparaties en onderhoud, met een focus op klantgemak, snelle levering en deskundig advies.