voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bijzonder snelle en goede afhandeling van mijn bestelling.

De eerste medewerker die ik aan de telefoon had was niet echt goed op de hoogte van de artikelen waar ik iets over vroeg. De producten werden niet gezamenlijk geleverd, maar in 2 delen (en dus ook op 2 verschillende tijdstippen). Dat lijkt me niet handig ivm de kosten.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle verzending Professionele hulp Thuisbezorgd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik heb diverse winkels bezocht doch konden niet aan mijn wensen voldoen. Een mailtje naar handyman en binnen 24 uur geleverd. Hiervoor hartelijk dank. Bij de volgende bestelling eerst Handyman Mailen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

In een woord TOP

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Pakketje was zelfs eerder bezorgd dan verwacht. Printercartridges waren goedkoper dan in de winkel zonder verzendkosten en ook nog gratis printerpapier.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ondanks dat het product niet op voorraad was heb ik volgens mij helemaal niet extra hoeven wachten, dus de levering was alsnog binnen de 2 dagen geleverd. En het product waar het om ging is zeer positief ontvangen en wordt goed gebruikt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

dinsdag gekocht woensdag in huis super

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

goed geregeld

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Gekregen wat ik had besteld. Vlugger dan verwacht

Je mag in geven wanneer je het wil ontvangen maar bij mij kwam het een dag eerder.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle service en prima geholpen

Geen!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

vriendelijk, behulpzaam

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goeie en duidelijke uitleg. en op een juiste en veilige manier bezorgt mede door de goede verpakking die is gebruikt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, compleet aanbod

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede en snelle levering!!! En het product in goede staat ontvangen

Geen is goed zo!!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel product te vinden en werd snel in goede staat geleverd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De bestelling is uiterst correct verlopen, niets dan lof!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zoeken op de site is een beetje anders. Levering stipt en op tijd, met een leuke actie.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt, zonder verzendkosten, concurrerende prijs

Meer reclame maken. Nog nooit van gehoord, Handyman...?

goede service, goed behandeld

Ik vroeg online advies over het aan te kopen product. Daar moest ik nog wel een keer achteraan mailen, maar toen kreeg ik ik passend advies. Nu ben ik zeer tevreden over mijn aankoop!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering. Product voldeed.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering alles netjes verpakt prima site!

Nvt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

ben vandaag perfect geholpen met een probleem met mijn inktcartridges. werden zonder poespas omgeruild voor een paar nieuwe. deze klantvriendelijke actie verdiend een warme douche.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goed gelevers

nvt

Eikdonk 3

4825 AZ Breda

Over Handyman.nl

Handyman.nl is een Nederlandse online winkel en winkelketen gespecialiseerd in huishoudelijke apparaten, accessoires en vervangingsonderdelen. Het assortiment omvat producten zoals stofzuigerzakken, opladers, batterijen, reinigingsmiddelen en onderdelen voor keukenapparatuur en elektronica. Handyman.nl richt zich op het bieden van praktische oplossingen voor huishoudelijke reparaties en onderhoud, met een focus op klantgemak, snelle levering en deskundig advies.