Goed geregeld

Snelle en correcte aflevering en advies

Snelle en correcte aflevering en advies

Heel succesvol

Het bestellen duurde slechts een moment. Bij het afhalen had ik geluk. Er was bijna niemand in de stad. Ik werd vlug en naar volle tevredenheid geholpen.

Ik ben geholpen door een zeer vriendelijke en hulpvaardige winkelier. Hij gaf ook advies en informatie over een product die hij zelf niet verkoopt. Stuurde daar zelfs een e-mail over.

Goede website, snelle service

Uitstekende informatie en snelle bezorging. Dank

Goede afhandeling

Product is netjes en snel geleverd

herhalingsgevaar

goed, toen ik mijn product kon halen keurig n mailtje. makkelijker kunnen ze het niet maken !

Niets te klagen.

Netjes geregeld allemaal.

Helemaal goed

Goede website, goed product, goed verpakt en snel geleverd. Geen aanmerkingen te maken. Goede ervaring!

Snel geleverd, precies wat ik nodig had

Het is beter om je producten worden bezorg bij de winkel, aangezien zo rommelig met de post gaat en je moet nog extra voor betalen

Super gegaan

Het gevraagde snel gevonden via de site en snelle levering

Snelle levering, goed verpakt, gewoon prima!

Snelle en goede service. Had nog even gebeld en werd vriendelijk te woord gestaan.

Makkelijk te bestellen en alles klaar bij ophalen. Afrekenen en weer op pad.

Zeer klantvriendelijk

Bestelling geplaatst en kon nog dezelfde dag opgehaald worden. Prima verzorgd

Top dienst

Snelle levering en goed prijs kwaliteit. Bedank handyman

Hele goede service!

Mijn ervaringen voor de Handyman in Vlissingen zijn altijd zeer positief. Prima service van een goede vakman.

Snel goed gemakkelijk

Zo als altijd vertrouwd en goed

goedgeholpen en snel en vriendelijk

Goede website, prima afwikkeling!

Nvt

Goede communicatie. Prettig contact.

Prima geregeld

Bestelling lag klaar,werd vriendelijk geholpen

Prima geregeld

Niks op aan te merken.

Supersnelle en accurate service zoals beloofd

Top service en de goedkoopste

Prima en heel vlotte levering

Goed advies, snelle levering, steeds tevreden

DE winkel voor heel veel technische oplossingen en onderdelen. Vriendelijke bediening.

Eikdonk 3

4825 AZ Breda

Over Handyman.nl

Handyman.nl is een Nederlandse online winkel en winkelketen gespecialiseerd in huishoudelijke apparaten, accessoires en vervangingsonderdelen. Het assortiment omvat producten zoals stofzuigerzakken, opladers, batterijen, reinigingsmiddelen en onderdelen voor keukenapparatuur en elektronica. Handyman.nl richt zich op het bieden van praktische oplossingen voor huishoudelijke reparaties en onderhoud, met een focus op klantgemak, snelle levering en deskundig advies.