Geweldig dat je thuis kunt laten bezorgen en op tijd afgeleverd. Een dikke tien voor jullie.

Duidelijk en snel

Heldere website, makkelijke afrekening, goed op de hoogte wat er ging gebeuren en het was snel in huis!

Goed, correct en snelle levering

Zie boven

Uitstekend en snel afgehandeld

Snelle service en goede afwikkeling. Klein minpuntje was dat ik toch nog een mail kreeg dat mijn bestelling klaarlag tewijl ik die een aantal dagen daarvoor al had opgehaald bij de winkel. Na melding hiervan is dit vlot en netjes afgehandeld. Dus over het algemeen zeer tevreden!

Suuuuuuuper snel levering

na het bestelen , heb ik binnen 30 minuten mijn product in de handen.ik wer=d gebeld dat de product is in huis en kan ik die ophalen. zoals vroeger zonder corona. bellen bestellen ophalen in a mum of tijd. super lief medewerker. Ga zo door

Verkeerd besteld, goed geleverd!

Voor mijn Henry stofzuiger had ik een verkeerd onderdeel besteld, nl voor de nieuwe versie. Een telefoontje vooraf van Handyman maakte duidelijk dat ik me zou kunnen vergissen. Vervolgens ben ik met het juiste onderdeel thuisgekomen!

Snel

De bestelling lag heel snel klaar.

Handig!

Snelle vlotte bestelling geplaatst en opgehaald in de winkel. Ideaal!

Vriendelijk personeel en goed geholpen en na bestelling van het artikel snel geleverd. Telefoontje gekregen dat het opgehaald kon worden. Werkt top Nemen echt de moeite om het juiste artikel voor je op te zoeken en te bestellen. Ben super tevreden

Goed en snel

Met de eigenaar van de winkel overlegt of wat ik bestellen wou ook daadwerkelijk het juiste was en toen via de website besteld en in de winkel afgerekend. Top

Toppie

Online besteld daarna telefonisch contact gehad ivm vraag over het product zeer goed te woord gestaan

Mijn ervaring in de winkel worden de laatste tijd overtroffen door de online ervaringen

Goed en snel afgehandeld

By Handyman in Vlissingen is het altyd super. Goed advoes, goede spullen, goede prys.

Niets op aan te merken.

Snelle levering en correct afgegeven.

Mijn artikel online besteld, dezelfde dag opgehaald. Fantastisch!!!!!

FANTASTISCH!!!!!!!

prima geregeld.

snel.

Klant vriendelijke "handy" winkel

Denken altijd mee. Wij zijn superblij dat deze winkel in Bussum zit! Regelmatig een onderdeel of assessoire nodig voor huishoudelijk apparatuur. De handyman heeft het in huis of kan het bestellen.

Goede service Duidelijke website

Snelle service uit handig assortiment

Handyman heeft toch veel handige dingen op voorraad, die nu helemaal niet makkelijk te vinden zijn. Misschien bij een bouwmarkt, maar dan moet je vaak een bepaalde minimum bestelling doen. Snel gevonden, snel bezorgd, prima in orde.

Alles volgens afspraak verlopen

Prima service!

Alles goed geregeld

Super goed en supersnel geholpen

Altijd fijn om bij jullie mijn aankopen te doen fijne service bedankt ,

Makkelijk besteld en afgehaald

Bestelling gedaan ivm corona maatregelen. Daarna afgelast in de winkel. Ideaal, gehad in de winkel ook nog een andere kunnen kiezen.

Eikdonk 3

4825 AZ Breda

Over Handyman.nl

Handyman.nl is een Nederlandse online winkel en winkelketen gespecialiseerd in huishoudelijke apparaten, accessoires en vervangingsonderdelen. Het assortiment omvat producten zoals stofzuigerzakken, opladers, batterijen, reinigingsmiddelen en onderdelen voor keukenapparatuur en elektronica. Handyman.nl richt zich op het bieden van praktische oplossingen voor huishoudelijke reparaties en onderhoud, met een focus op klantgemak, snelle levering en deskundig advies.