Grote keuze mogelijkheid én vriendelijke én deskundige adviezen!!

Jammer in deze tijd van corona dat de winkel niet permanent toegankelijk is. Gelukkig kan een bestelling via de site en afhalen met een praatje! Hoe mooi wil je het hebben!

Fijne medewerker die me goed hielp en adviezen gaf

Makkelijk en overzichtelijke website.

Heb je een onderdeel voor een apparaat nodig en weet jet het merk en type dan kun je makkelijk het gezochte onderdeel vinden. Even in het winkelmandje doen en afrekenen en de rest gaat vanzelf. Je krijgt een bevestiging op je mail en daarna ook de verwachte bezorgtijd. Een kind kan de was doen. (Als het bestelde onderdeel er in zit).

Makkelijk en duidelijk ons te bestellen product op de website gevonden! En gewoon de volgende dag in huis. Super geregeld

Niet verwacht dat zo ging

Ging mijn pakketje ophalen. En persoon die dit afhandelen was niet zo prettig want hij bleef achter in de winkel staan en wij stonden bij de voorkant omdat we de winkel niet in konden en deze persoon schreeuwde naar ons om te zeggen dat we de betaling via pin konden voldoen ik dacht altijd dat er 1,5 meter afstand moest zijn maar was veel meer afstand tussen ons dit vond ik niet echt prettig het product daar in tegen was top

Makkelijk bestellen en razendsnel geleverd

Via de site al vlug het gezochte artikel gevonden, bestellen is simpel, levering via de winkel bij ons in de buurt was al snel voor elkaar.

Alles was perfect.

Online besteld om op te halen. Duidelijk en goed geregeld. Bevestiging direct binnen. Het lag klaar en ik ben snel geholpen.

Miele capsules besteld en na paar dagen via winkel opgehaald.

Snelle levering Keurig verpakt

Zou niet weten

Ze zijn goed en vriendelijke tegen de klanten

Snelle levering en juiste producten

Snelle levering, netjes verpakt

Website is overzichtelijk en goed opgezet. Makkelijk om een bestelling te plaatsen en goede communicatie over de voortgang van de bestelling. Producten waren netjes verpakt. Gewoon goed.

Zeer goed !!

Correcte en zeer snelle levering.

Goed geholpen

Het stond al klaar, toen ik kwam afhalen. Vriendelijke verkoopster.

First time perfect

Had never ordered something from them before. Everything was done correctly. So much so that I just sent my second order.

goed geregeld.

Alles goed en snel geregeld.

Nog nooit zo makkelijk en snel besteld.

Ik ben positief verrast over de makkelijke en snelle levering van mijn producten. Ik blijf zo bestellen, bedankt.

Product zoals omschreven en op tijd binnen.

Op tijd binnen en werkt zoals he hoort

Efficient en snel

Online besteld. Ik was erop voorbereid een week te moeten wachten ivm Covid-19. Maar na een paar dagen al bleek mijn bestelling te zijn afgeleverd in de winkel. Click en een paar dagen later collect. En het onderdeel voldoet aan de verwachting. Fijn!

Gebruiksvriendelijk

De internetbestelling was niet omslachtig en het was prettig dat er geen tijd hoefde te worden afgesproken voor het ophalen.

Zoals altijd, weer goed geholpen

Had een batterij besteld online bij Handyman , en zoals altijd mooi optijd bezorgd in de winkel, waar je altijd goed geholpen wordt door vriendelijke mensen.

Soepele bestelprocedure, snel en goedkoop

Assortiment lampjes gekocht. Binnen twee dagen keurig af te halen.

Op voorraad

Vandaag besteld. De volgende dag afgehaald. En gezien de hoeveelheid klaarliggende bestellingen wordt er goed gebruik gemaakt van click & collect.

Prima maar rommelige overdracht in Breda

Ik heb dit artikel besteld online en woon zelf in Oosterhout NB maar vanwege de strenge coronamaatregels moest ik het bestelde artikel ophalen in Breda in een straat waar parkeren onmogelijk was en uit en in stappen in de regen werd belemmerd door lossende vrachtwagens en ik liep zelf met een loopkruk door een ernstige blessure aan mijn benen!

Grandioos

Product snel geleverd en exact zoals was aangegeven.

Eikdonk 3

4825 AZ Breda

Over Handyman.nl

Handyman.nl is een Nederlandse online winkel en winkelketen gespecialiseerd in huishoudelijke apparaten, accessoires en vervangingsonderdelen. Het assortiment omvat producten zoals stofzuigerzakken, opladers, batterijen, reinigingsmiddelen en onderdelen voor keukenapparatuur en elektronica. Handyman.nl richt zich op het bieden van praktische oplossingen voor huishoudelijke reparaties en onderhoud, met een focus op klantgemak, snelle levering en deskundig advies.