Perfect!

Mijn bestelling is snel verwerkt. Ik kreeg een keurige mail dat mijn bestelling klaar lag en dat ik deze op kon halen. Vervolgens ben ik ontzettend vriendelijk en geweldig geholpen in de winkel.

goed geregeld

omschrijving duidelijk en snel verstuurd.

heel goed

heel goed

Keurig verpakt, snelle levering en precies wat ik geleverd wilde hebben.

makkelijk bestellen en afhalen

makkelijk bestellen en afhalen

Goede ervaring

Bestelling online gedaan. Kreeg een mail ter bevestiging en daarna een mail dat ik de bestelling in de winkel op kon halen. Goed geregeld zo.

Top ervaring

We moesten twee hulpstukken voor onze stofzuiger vervangen. Even zoeken op internet en al snel kwamen we terecht bij de Handyman. Waarom niet meteen aan gedacht? Zij hadden precies dat we zochten. Meteen besteld en een dag later al in huis. Echter hadden we één regel verkeerd gelezen waardoor we de verkeerde borstel besteld hadden. Meteen gebeld en kon teruggestuurd worden of in de dichtstbij winkel. Deze ligt in 10 minuten autorijden van ons verwijderd. De medewerker verbond ons door met het filiaal en een uur later was alles in orde want zij hadden de juiste borstel op voorraad.

goede producten voldoen aan de verwachting

zijn op tijd en goed verzonden

Super snelle levering

Super snelle levering de volgende dag al binnen

Online niet compleet geleverde set, winkel loste het adequaat op

Helaas was de online bestelde set bij openmaken thuis niet compleet, gelukkig loste men het in de plaatselijke handymanwinkel adequaat op. En hoefde de set niet eerst retour gezonden te worden. Dus eigenlijk 1 ster voor de online winkel maar 5 sterren voor de plaatselijke handymanwinkel.

Zo besteld en snel bezorgd!

Heb 4 artikelen besteld en deze waren dag later prima aan gekomen. Met andere woorden Tevreden.

Snel, vriendelijk en goed

Over het algemeen kan ik daar altijd terecht voor mijn specifieke stofzuigerzakken. Is de laatste x speciaal besteld. De naam doet de eer aan de benodigheden die er zijn.

Snel en adequaat

Stofzuigerborstel mbv info en reviews op website makkelijk te bestellen en heel vlot afgehandeld. Volgende dag al in huis en lijkt wel goede parketborstel. Beter dan degene die geleverd werd bij stofzuiger.

Snelle afhandeling en levering van gevraagde produkten.

Stofzuiger

Met click en collect twee zuigmonden besteld en opgehaald bij Handyman in Heerhugowaard. Ik werd na het plaatsen van de bestelling nog teruggebeld ter bevestiging en dat de artikelen klaarstonden om te worden opgehaald. Super goed geholpen. Bedankt.

Prima ervaring

Ik kocht scheerkoppen voor mijn Philips scheerapparaat. Handyman had precies de goede, makkelijk te vinden op de website, voor een redelijke prijs en heel snel geleverd. Prima!

Slechte service

Eind oktober iets besteld. Begin maart pas ontvangen. Bleek nog verkeerde te zijn ook. Communicatie met personeel slecht en onduidelijk. Ga liever weer als winkel open is.

Alles voor mijn stofzuiger, fijne winkel en fijne website!

Ik kende de zaak vanwege stofzuiger-producten, maar er is zoveel meer te krijgen. Vlotte bezorging en een fijne website!

Zoals het hoort in deze tijd.

Er staat dat Handyman snel kan leveren. Dat is ook zo. Heerlijk als bedrijven zich aan afspraken houden.

Vertrouwd en snel

‘s Morgens een lamp besteld, na vier uur konden we deze in de winkel ophalen. Bijzonder aardige eigenaar en verkoopster. Een praatje is in deze tijd heel wat waard.

Was heel goed verzorgd

Mijn ervaring met Handyman is altijd is goed geweest dit was voor het eerst dat ik het op deze manier moest doen is mijn heel goed bevallen raad het iedereen aan

Bestellen via internet en vervolgens in de winkel ophalen gaat prima. Het bestelde ligt klaar, dus geen wachttijden

Super snel

Snelle service voor een goede prijs. Hier werd echt de volgende dag geleverd kunnen veel bedrijven nog wat van leren

Duidelijke omschrijving, snelle levering.

Overal duidelijke omschrijvingen, prima prijs en snelle levering!

Eikdonk 3

4825 AZ Breda

Over Handyman.nl

Handyman.nl is een Nederlandse online winkel en winkelketen gespecialiseerd in huishoudelijke apparaten, accessoires en vervangingsonderdelen. Het assortiment omvat producten zoals stofzuigerzakken, opladers, batterijen, reinigingsmiddelen en onderdelen voor keukenapparatuur en elektronica. Handyman.nl richt zich op het bieden van praktische oplossingen voor huishoudelijke reparaties en onderhoud, met een focus op klantgemak, snelle levering en deskundig advies.