Super en nog een super

Alles wat je nodig hebt vind je bij hun ik kon het de volgende dag gelijk komen ophalen.

Ophalen verloopt soepel

Ophalen verloopt soepel. Als je een product koopt dat in de winkel aanwezig is, krijg je ook dat product. (Bij andere winkels wordt het dan toch nog opgestuurd uit een centraal magazijn, wat langer duurt en nodeloos omslachtig is.) Laagste prijs die ik heb kunnen vinden.

Een ruim voldoende voor handyman dukenburg. Goede service fijn personeel.

Een ruim voldoende voor handyman dukenburg. Goede service fijn personeel.

goed product en snelle levering

makkelijk website, goed overzicht. product snel besteld en binnen 2 dagen in huis.

Goed produkt voor een nette prijs en makkelijk te bestellen.

Goed produkt voor een nette prijs en makkelijk te bestellen. Binnen enkele dagen kon ik het bestelde ophalen in de winkel in Gouda. Fatsoenlijke verkoper.

Goede en vlotte service.

Al vele jaren hikte ik tegen het vervangen van de scheerkop van m'n Braun op. Al veel eerder had ik het moeten vervangen, maar wist niet dat het los te koop was. I.v.m. corona heb ik het via de webshop aangeschaft, maar normaal loop ik langs jullie winkel in Den Haag. Bedankt voor deze service!

Handyman altijd vriendelijk, duidelijk en vaak beschikbaar warmt je nodig hebt

Een fijne winkel, waar je samen met de medewerkers op zoek gaat naar hetgeen je nodig hebt. Eventueel is het te bestellen en later op te halen. Prima assortiment. De prijzen zijn OK.

Duidelijk en snelle levering

Groot assortiment en heel overzichtelijk En snelle levering van het bestelde artikelen

Snel het goede product besteld en in huis. Handy...

Goede product. Snelle levering. Helder website.

Snel geleverd, prima prijs

Volgende dag geleverd zoals afgesproken

Snelle en goede service maar vooral goede communicatie.

Kon mijn bestelling heel snel ophalen en het contact met Ricardo is heel gezellig. Ben zeer tevreden ook toen bleek dat ik meer product nodig had. Alles super snel geregeld. Helemaal top! Ga zo door.

Goed geregeld

Volledig volgens afspraak geregeld

Prima product

Netjes verzorgd en op de tijd geleverd wat is afgesproken.

Uitgebreid assortiment, snelle levering

wij hebben een onderdeel voor een stofzuigerslang besteld. Duidelijke webwinkel, snelle levering. Het relatief kleine onderdeel zat wel een in vrij grote doos.

Het onderdeel dat ik zocht

Ze hadden het onderdeel dat ik zocht en het werd goed geleverd. Werkt goed!

Heel tevreden

Bij Handyman Drachten onze Henry stofzuiger gekocht, van te voren goede informatie gekregen in de winkel. Nu in corona tijd nieuwe stofzuigerzakken besteld, vlotte afhandeling online en levering was er ook super snel. Heel blij!

Snelle levering, makkelijk online bestellen

Snelle en vriendelijke afhandeling

Ik had nieuwe batterijen (AA) nodig, maar door de coronamaatregelen kon ik niet zomaar naar de winkel. Via click&collect de batterijen besteld, zonder een minimum bedrag te moeten besteden. De volgende dag kon ik ze ophalen en werd heel vriendelijk behandeld door de verkoper in het filiaal in Beverwijk.

Fijne zaak met een nog fijnere service

Voor de meeste onderdelen met een gunstige prijs is Handyman hét ware onderdelenparadijs... Soms niet voorradig maar wees vooral niet bang.. Men bestelt in handomdraai en de bezorging duurt niet lang. Handyman is wat mij betreft een winkel van formaat, Daar weet men dat het om service en klantvriendelijkheid gaat. Ga zo door mannen ! Een tevreden Handyman-klant

Snelle en zorgvuldige service

Binnen 10 minuten na bestelling stond ik bij de winkel en ze konden me meteen helpen met mijn bestelling. Goede winkel met handige producten van kwaliteit en goed, snel, kundig en vriendelijk personeel.

Prima service en heel snel geleverd.

Ik had een mica plaat nodig voor mijn combi/magnetron, lastig als alle winkels dicht zijn. Gelukkig was de Handyman online open en kon ik hem daar bestellen. De volgende dag kreeg ik al bericht dat ik hem kon afhalen. Zo gedaan en dus het hele weekend, tot nu toe, plezier van. Bedankt Handyman.

vriendelijk

Bestelling klopte niet maar personeel was vriendelijk om bestelling kompleet te maken. 2stuks betaald 1 gereserveerd

Prima snelle vriendelijke service

Ophalen van product kon al een dag eerder dan gepland en stond al keurig te eachten op me. Erg vriendelijk personeel in Bergen op Zoom

Eikdonk 3

4825 AZ Breda

Over Handyman.nl

Handyman.nl is een Nederlandse online winkel en winkelketen gespecialiseerd in huishoudelijke apparaten, accessoires en vervangingsonderdelen. Het assortiment omvat producten zoals stofzuigerzakken, opladers, batterijen, reinigingsmiddelen en onderdelen voor keukenapparatuur en elektronica. Handyman.nl richt zich op het bieden van praktische oplossingen voor huishoudelijke reparaties en onderhoud, met een focus op klantgemak, snelle levering en deskundig advies.