Laden reviews...
2 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Ik heb al meerdere bestellingen van PartsXL ontvangen. De bestellingen zijn steeds correct verzonden en afgehandeld.
21 February 2026
Serge
Sint-Truiden
Ik had een moer voor mijn motorfiets nodig. Deze was op voorraad en werd snel geleverd.
26 August 2025
Maik
Nederland
Hadden dingen in voorraad die ik krijg had tegen een schappelijke prijs
20 May 2025
Maarten
Dronten
Precies wat ik besteld heb top zaak
24 August 2024
Ben
Zoetermeer
Voor een luttel veertje van nog geen 2 cm werd een doos gebruikt waar je een boek in kon stoppen. Gevolg: het ging niet door de brievenbus.dus werd het de dag erna afgeleverd bij een pickup point wat mij nog meer benzine heeft gekost. Nee dank u .....
14 June 2024
Leon
Kerkrade
Als ik € 7,50 moet betalen voor verzending van een onderdeeltje van 7,65 dan haak ik af omdat het pakketje door de brieve bus werd gedouwd. Er zijn ook nog andere webwinkels die mijn klacht, opmerking hierover misschien wel serieus nemen
29 April 2024
Voerendaal
Beste Jan,
Er wordt zeker wel naar de klant geluisterd. Ik heb je aan de telefoon al gesproken en aangegeven dat ik het betreur dat wij alleen versturen per pakket en niet per enveloppe. De hoogte van het bedrag maakt daarbij niet uit. Keuze is uiteindelijk aan de klant of dat akkoord is of niet en wordt tijdens de bestelling duidelijk weergegeven waardoor de kosten vooraf duidelijk zijn. Je bestelling is per DPD pakketpost met track en trace verzonden. Het pakket is dermate klein geweest dat de verpakking daar op aangepast zal zijn waardoor de DPD bezorger waarschijnlijk heeft besloten het in de brievenbus af te leveren.
Wij betreuren je onvoldoende beoordeling, wij betreuren echter meer dat het hele, en juiste, verhaal niet in je beoordeling is weergegeven en de suggestie wordt gewerkt dat je bestelling in een enveloppe met postzegels is verzonden. De kosten van een enveloppe zending staan niet in verhouding tot de hoge kosten van een DPD pakketzending met track&trace.
PartsXL
Lang op zoek geweest naar specifiek onderdeel. Gewoon op voorraad. Supersnel geleverd.
8 March 2024
Peter
IJsselstein
Zeer snel geleverd, zeer goed verpakt.
22 September 2023
Harry
Roermond
Ik had besteld en lag warempel al binnen 2 dagen binnen!!!
19 September 2023
J.a.c.a.a Bol
Oudenbosch
de verzending kan sneller voor de rest goed
15 August 2023
kees de vreugd
Ederveen
Alles volgens afspraak
2 August 2023
Theo
Nieskens
Aardig wat keren besteld hier. Voordat het wordt verzonden, duurt lang. Laatste keer een standaardveer besteld, kreeg een uitlaat veer geleverd. Hierover gemaild, geen reactie.
1 July 2023
Floris
Zutphen
Top service.
30 June 2023
Jh
Nijverdal
Bestelling geplaatst, bevestiging gehad maar tot vandaag nog niets ontvangen. Op mail word niet gereageerd.
16 February 2023
Albert
Genemuiden
Fast shipping, nice inventory.
28 December 2022
Daniel
Stockholm
Correcte levering alleen een kleine opmerking een klein artikel dat door de brievenbus gaat iets van een paar euro dat je daar ook 7,50 aan verzendkosten bij kom dat vind ik minder
5 August 2022
Sd
Waalwijk
Geen problemen
19 July 2022
Martin
Roosdaal
Zeer snelle en adequate bezorging.
13 May 2022
willem
Pannerden
Zie boven
1 March 2022
Nico
Waddinxveen
Precies wat ik nodig had. Enigste minpuntje is dat er geen verzend bevestiging kwam. Des te groter de verrassing dat het zo snel binnen was!
18 January 2022
Ray
Utrecht
Goede website, uitstekende producten en snelle en goede levering!
26 December 2021
eric
slagharen
Dat de levering wat sneller kan. En voor zo'n klein artikel dure verzendkosten
14 December 2021
Gerrit