Goede producten, prijzen en levering !

Als gezegd !

Uitstekende levering, goede prijzen en ruim assortiment.

Uitstekende levering, goede prijzen en ruim assortiment.

Snelle levering goede prijs

Niets te wensen over!

Duidelijke site, uitgebreid assortiment, snelle leverung en goede prijzen. En, als er door een miskleun mijnerzijdsiets mis gegaan is, prima service.

rapide en international

commandé un dimanche , reçu en France le jeudi, bon choix de produits et moins cher qu'en France

Damphuis, , prima service

Goede ervaring , duidelijk , veel keus, prima service , vandaag besteld , zelfde avond al op de mat ! Super ! Service die Damphuis bied, is niet te evenaren ! Bedankt.

Goede ervaringen

Ik bestel al een paar jaar m’n spullen bij Damphuis omdat het bijna altijd gaat zoals je hoopt dat het gaat; snel en goed. Treed er door omstandigheden een keer een foutje op op dan onderscheiden ze zich door een goede communicatie en een klantvriendelijke oplossing. Ik kan het warm aanbevelen.

Dik tevreden.

Eerste keer besteld en dik tevreden.

Altijd goed!

Goedkoop Snelle levering Goede service

Snelle levering, goede communicatie

Product snel geleverd. Meteen bericht gehad dat een deel van de levering op nalevering staat. Moet deze nalevering nog wel ontvangen maar ga er van uit dat dit goedkomt

Uitstekend!

Goede service, gewoon buitengewoon goed!

Directe en juiste levering van de bestelde producten! Zoals iedere keer!!

Snelle en correcte levering

Netjes verpakt en de volgende dag geleverd, kan wat mij betreft niet beter.

Zeer betrouwbaar en goede service

Snelle levering, goede service en zeer betrouwbaar

Snelle betrouwbare website

Goede prijs Betrouwbaar Snelle levering

ik had 30ml besteld maar kreeg kleine flesjes voor e rest super!!!!!

Super service

Simpele site dus alles is makkelijk te vinden. Voordelige liquid als je meer besteld. Snelle levering met trace dus je weet wanneer het aankomt. Zal zeker weer bestellen.

Makkelijk bestellen, prompte bezorging!

Vorige keer bleef het pakje bij PostNL hangen, wat prima werd opgevangen door Damphuis, die onmiddellijk de bestelling opnieuw liet bezorgen! Deze keer snelle levering!

Prima producten met snelle levering!

Mijn favoriete smaken gevonden bij Damphuis. Prettige site, goede prijzen en snel geleverd! Ben vaste klant geworden!

prima levering en service

Snelle levering en antwoord op mail

Snelle levering en problemen en vragen worden snel beantwoord.

Super duidelijke website. Snelle levering en een gunstige prijs.

Snelle levering, jammer dat er bij bestellen de voorraad niet wordt aangegeven!

Voorraad wordt niet aangeven, daarom verrassing als iets later geleverd wordt! Vervelend als je met vakantie gaat!

Top Altijd Snel geleverd

Bestel al 3 jaar nog nooit problemen gehad. Altijd super snel geleverd

Groothandelsweg 11

2645EH Delfgauw

Over Damphuis.nl

Damphuis levert electronische sigaretten, e-liquids en andere dampproducten voor de beginnende en gevordere dampers.