Goed. Snelle verzending

Dikke duim.

Je krijgt het de volgende dag En GEEN verzendkosten, hoe mooi is dat

prima en snel

prima en snel

De damp slaat er vanaf.

Goed verpakt.

Snel en goed

Bestelling kwam snel en alles in orde

Super snel geleverd

Bestel al jaren bij Damphuis, en altijd snel geleverd en een heel goede sevice.

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Ik was weer eens m’n wachtwoord enz kwijt heb geapt met damphuis en ze hebben me fijn geholpen ik kan weer dampen top

Ben heel tevreden

Goede service, snelle levering.

Goede service, snelle levering.

Goed en snelle levering

Nu ook met het Whatsapp contact nog beter en persoonlijker wat mij beter bevalt.Vriendeljke groet...Aukje van der Voort

Snelle bezorging

Korte lijnen diir communicatie watsapp. Binnen 1 dag in huis..

Zoals gewoonlijk altijd goed!!

Gewoon goed

Top snelle service

Altijd op tijd Top

Ik bestel vaker bij damphuis, de keuze is ruim. Vind het wel jammer dat er geen afbeeldingen meer geplaatst mogen worden door bevoormonding van de overheid, maar je kunt contact opnemen met damphuis mocht je er niet uit komen.

Zeer snel geleverd en een eerlijke prijs.

Gewoon goed

Snelle levering! Top!

Toppy

Duidelijk en snel in huis!

Top kwaliteit / Top service

Ik bestel hier al jaren met grote tevredenheid. Kwaliteit kan je overal krijgen, maar de service hier maakt het verschil! Grote aanrader voor iedereen die online zijn vape bestellingen wilt doen.

Veel keuze, snel verstuurd

Er is veel keuze, ook aanbiedingen. Website is overzichtelijk Producten worden snel verzonden.

Prima levering, op tijd.

Blij dat de Liqua weer leverbaar is. Niet begrepen waarom dat een tijd niet zo was.

Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen!

Prima levering!

Groothandelsweg 11

2645EH Delfgauw

Over Damphuis.nl

Damphuis levert electronische sigaretten, e-liquids en andere dampproducten voor de beginnende en gevordere dampers.