Laden reviews...
1.482 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen geven bezoekers een positieve indruk van deze parkeerlocatie nabij de luchthaven. Het reserveren gaat vlot en de informatie is duidelijk, met korte loopafstand naar de terminal. Af en toe worden er kleine problemen met de toegang of prijzen genoemd, maar dit blijft uitzonderingen. Klanten waarderen de gemakkelijke toegang en de nabijheid tot de terminal.
Zeer goed geregeld
Matthijs
Elst
Parkeerplaats is makkelijk te vinden, beveiligd met camera en op loopafstand van de terminal.
Wil
Eindhoven airport
Zorgeloos parkeren! Goed geregeld 5 min lopen vanaf airport.
Yasemin
Amsterdam
Was top!
Roel
Vorden
Mijn auto blijft safe en netjes ! Top parking spot !
R
Eindhoven
Gereserveerde terrein was vol, mochten op een P terrein dichterbij luchthaven parkeren, na telefonisch contact prima en snel geholpen
JHM
Etten-Leur
Top parkeeroptie!
Kasia
TILBURG
Zeer weinig tijdverlies tijdens het parkeren en dicht bij de ingang van de luchthaven
Dominique
Hasselt
Marcel
Barendrecht
Prima parking en dicht bij de luchthaven
CONNY
steendorp België
Het was fijn dat de poort open ging zonder dat we daar iets voor hoefden te doen (wel aangemeld met kenteken natuurlijk van tevoren). Wij vonden het lekker dichtbij het vliegveld en je bent helemaal baas over de sleutel je eigen auto en de tijd waarop je die ophaalt.
Sylvia
Oosterhout
De parkeerplaats die ik gereserveerd had bleek toch vol. Gebeld en dit werd vlot opgelost; ik kon naar de parkeerplaats een straat verder. Hier kon ik met kenteken-herkenning ook vlot op en weer af. En ik vind het prettig dat je je sleutels hier niet hoeft af te geven. Een aanrader!
Astrid
Lekker dicht bij het vliegveld, 5 minuten lopen. Makkelijk in- en uitrijden
Jil
Heusden
Heel goed geregeld, communicatie is helder en duidelijk.
Ralph
Heumen
Super goed en dichtbij!
Evelien
Zwolle
Ideale parkeerplek, passagiers afzetten bij kiss and ride en auto op loopafstand geparkeerd, ideaal!!
Ron
Tilburg
Super goede ervaring met Park & Fly! Wij hadden hier onze auto geparkeerd toen we vanaf Eindhoven Airport vlogen. Alles was goed geregeld en vanaf de parkeerplaats is het nog geen 5 minuten lopen naar de luchthaven. Ideaal! Wij zouden hier de volgende keer zeker weer parkeren.
Michelle
Eindhoven
Dag van tevoren een parkeerplaats gereserveerd. Makkelijk te vinden. Code scannen en kan naar binnen. Maar 7 minuten lopen.
1 September 2026
Camila
Noord-Brabant
goed geregeld, zonder problemen in en uit de garage kunnen komen. preis kwaliteit verhouding is goed te noemen.
1 September 2026
Tikra
Rotterdam
Mijn parkeerplek werd veranderd van P26 naar P21 wat super was, gezien dit dichterbij het vliegveld was. Maar toch blijf ik het parkeren duur vinden.
Lukas
Godlinze
Het inrijden ging goed. Bij het uitrijden reageerde de slagboom niet. En niet alleen bij ons maar ook bij twee andere voertuigen. Camerasysteen aan vernieuwing toe?
Dirk
Nijbroek
Fijne en overzichtelijke parkeerplaats op loopafstand van de luchthaven. Check in&out op kenteken werkt perfect. Omdat het druk was, was het alleen wel even zoeken naar een beschikbaar plekje. Dat zou m.i. wel een verbetering zijn.
Stefan
Arnhem
Makkelijk reserveren. Prima parkeerplek op een paar minuten lopen naar het vliegveld. In en uitrijden gaat automatisch op nummerherkenning.
J
Berkel-Enschot