Weeze TOP!

Zeer fijne luchthaven en fijne parkeerplaatsen. P3 was wel een eindje lopen, maar dat is gezond.

Goede parkeerplek maar te duur

Het parkeren is uitstekend, prijs te hoog. In het februari/maart betaalde ik voor 3 weken evenveel als nu voor 8 dagen op P2

Gewoon goed en simpel

Werkt fijn met kenteken herkenning, op locatie geen verrassingen. Je wordt heel fijn op de hoogte gehouden en de uitleg is duidelijk.

Super geregeld, prima meegenomen in de procedure van parkeren en ophalen van de auto.

Alles digitaal, kregen voldoende info, auto stond ruim geparkeerd, 5 minuten lopen, niet tijdgevoelig, uitrijden met kentekenscan. Zal volgende keer zeker weer gebruik maken van jullie service, lieve floor

rМайже аеропорт, безпека, комфо

Geen plek bij aankomst

Bij aankomst was er ondanks de reservering geen plek. Pas toen na enkele minuten iemand zijn auto kwam ophalen kwam er een plek vrij. Op dat moment kwamen er mee autos het terrein oprijden waar dus geen plek voor was. Ook de prijs was raar : op de eerste dag dat ik kerk was de prijs ,€95. Een dag later bij het boeken was t opeens €107. Heel slecht!

Goed parkeren dichtbij vliegveld

Goede parkeerplaatsen, makkelijk te bereiken en dichtbij vliegveld Eindhoven.

handig

niet helemaal duidelijk waar we heen moesten rijden waardoor we ook nog 2 euro parkeergeld moesten betalen terwijl we alleen in en uit reden. graag duidelijker aangeven wat we aan moeten houden.

Snel en goed geregeld

Makkelijk en snel online geregeld. Vlakbij het vliegveld. Goede parkeerplaats. Online goed contact en duidelijke instructies.

Prima!!

Prima parkplek op korte loopafstand van de terminal. Goeie prijs!!

Helemaal top

Prima. Volgende x zeker weer!!!

Vlot

Vlot Kleine plaatsen

Fijn parkeren

Korte afstand naar hal

Goed geregeld ! Perfecte service en goed bereikbaar

Makkelijk en snel

Dag van te voren een plekje geboekt, en ondanks dat bij andere providers geen plekken beschikbaar waren, is dat hier wel gelukt.

Ruime parkeerplaats dichtbij terminal

Goede communicatie, gemakkelijk te vinden. Nummerbordherkenning. Een aanrader!

Een perfecte manier van gebruik van de huidige technologie

Alles werkte "smoothly". Parkeerplek bestellen ging zeer eenvoudig, zonder onverwachte kosten ter plaatse. Hek ging bij aankomst volledig automatisch open waarna er direct een Appje werd gestuurd met de wandelroute. Uitrijden zelfde. Er stond op de site dat het 600 mtr. lopen is en zelfs dát was niet gelogen. Had nog een aanvullende vraag, gemaild en kort daarop een duidelijk persoonlijk antwoord terug ontvangen. Al met al zeer tevreden met de(ze) service. Ik zou hier zeker opnieuw een parkeerplek "inkopen".

Duidelijk en goede bereikbaarheid

Vlekkeloos afgewerkt

Makkelijk en goed aan te lopen

Great

Close to the airport, easy access, good price.

Perfect en op loopafstand

Super geregeld en met kenteken herkenning dus geen gedoe met kaartjes of codes

Alles naar tevredenheid

fijne info via app

goede info via app wel aan de prijzige kant als je 1 week voor vertrek reserveert.

Gemakkelijk geregeld, maar wel duur

Het systeem is top, zeer efficiënt en heel gemakkelijk. Vind de kosten van 120 euro voor 3 dagen, hoog voor een parkeerplaats op een industrieterrein vlakbij het vliegveld.

Geen feedback gekregen op email

Door privé-omstandigheden hebben wij onlangs onze auto overhaast geparkeerd bij Parkenfly, en daarna alweer na drie uur moeten ophalen. Hoewel het contact met Parkenfly in eerste instantie wat haperend verliep waren zij uiteindelijk heel coulant en hebben ons 75% van de gemaakte kosten vergoed. Dit geeft ons het vertrouwen terug, en we zullen een volgende keer weer kiezen voor Parkenfly Eindhoven.

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven