Goede maar dure parkeergelegenheid op 7 minuten lopen van vliegveld.

Bij het inrijden maar ook bij het uitrijden werkt de automatische slagboom niet. Er moet dan (telefonisch) worden gebeld Storend! Vooral in het geval van haast.

Erg fijn!

Hier is een nette en vloeiende versie van je review: In eerste instantie kon ik geen parkeerplek vinden op de gereserveerde parkeerplaats, omdat een andere bestuurder zeer asociaal over twee vakken had geparkeerd. Gelukkig werd dit snel en professioneel opgelost door de medewerker die ik telefonisch sprak. Zij regelde direct een alternatieve parkeerplaats, die bovendien dichter bij de luchthaven lag. Erg tevreden over de snelle service en klantvriendelijke aanpak. Zeker een positieve ervaring!

Dichtbij en duidelijk

Dichtbij de airport en duidelijke service met mail en reserveren

GEWELDIG!!!

Wat een fantastisch bedrijf is dit. Nooit moeilijk bij een wijziging of terugbetaling. Hun jarenlange ervaring onderscheidt ze van de rest. Geen sleutel afgifte net als bij alle andere louche aanbieders op Eindhoven Airport. Ga zo door jongens!!!

Makkelijk te reserveren, voldoende keus en goedkoop.

Makkelijke boekingssite, extra service bij oprijden airport meerdere keuzes en goede prijs/kwaliteit. Soms wat overvol en moeilijk plekje te vinden.

Efficiëntie

Prettig en snel

Schlechte Orientierung

Ich hatte mir beim einparken gemerkt, dass ich auf Platz H5 stehe. Auf dem Rückweg gab es keine Hinweisschilder auf dem Parkplatz H5. Ich musste deshalb ein Parkplatz P3 an einer anderen Stelle suchen. Erst nach langem Hin und her fand ich mein Wagen wieder.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Betrouwbaar, accuraat en lekker dichtbij de vertrekhal

Al meerdere jaren ervaring bij Park&Fly en met volle tevredenheid en wat opvalt is dat je bij vertrek per mail opde hoogte word gebracht met de gemaakte afspraak en bij terugkomst ook Chapeau en tot een volgende keer

Super unkompliziert

Gute Lage und Preis-Leistung hat auch gepasst. Das Personal am Telefon war sehr nett und hilfsbereit.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Eenvoudig te reserveren. De prijs-kwaliteitverhouding is goed en de parkeerplaats voldoet prima. Wel hadden we moeite om de parkeerplaats te vinden; de routeaanduiding en bewegwijzering kunnen beter.

Ok

Goede communicatie jammer dat er geen nummerplaat herkenning is bij binnenkomen scannen voucher duurde lang en vond ik te lastig.is voor mij een overweging om een andere partij te kiezen

Goede service, smalle parkeerplek

De service is top en de poort ging vanzelf open bij aankomst en vertrek. Enige minpuntje is dat de parkeerplaatsen vrij smal zijn en met een SUV is het lastig in en uit te stappen daardoor. Gelukkig geen schade gehad.

Prima.

Was prima. Wel krappe parkeerplek

Ruime parkeerplaatsen

Auto binnen geparkeerd en zeer ruime plaatsen bij P21 excellence. Alleen toegankelijk met een code.

prima weer

parkeren hier vaker. goed geregeld!

Guter, nahe des Flughafens gelegener Parkplatz

Was wir schwer vermisst haben, sind die Gepäckwagen.Wir haben eine große Box für unseren mitreisenden Hund plus unsere Koffer gehabt und der Weg zum Flughafen war - ohne Gepäckwagen- sehr schwierig! Wir haben ihren Vorschlag- zuerst unseren PKW zu Parken und dann zu Fuß mit den Koffern zu Flughaven zu gehen- gefolgt und bereut!! Ansonsten war alles OK! Unkomplizierter Ein- und Ausfahrt.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Lekker makkelijk en dichtbij!!

We kwamen aan. Poort ging automatisch open. Parkeren. Om de hoek van het vliegveld. En toen we 5erug kwamen hetzelfde. Lekker makkelijk.

Mooi dichtbij

Prima plek.

Fijn parkeren zonder gedoe

Alles ging conform verwachting

duidelijke communicatie en instructies

Altijd goed

Boek vaker en is altijd goed en duidelijk

Dicht bij het vliegveld, makkelijk parkeren

Fijn om hier te parkeren, je wordt goed op de hoogte gehouden, duidelijke uitleg waar parkeren en hoe je naar het vliegveld loopt. Geen enkel probleem ondervonden. Super om hier te parkeren!

Netjes geregeld.

Goede parkeerplaats! Netjes geregeld. Alleen heel duur vergeleken met Amsterdam. €164,00 voor 7 dagen

Prima geregeld!

Prima bedrijf en het parkeren was zeer makkelijk te reserveren De WhatsApp’s met uitleg waren duidelijk en als zeer prettig ervaren Bij aankomst gewoon het terrein oprijden, een plekje zoeken en bij vertrek instappen en weg rijden, super!

Helemaal goed, poort open door camera, zowel erin en eruit. Paar minuutjes lopen en je bent in de vertrekhal. Volgende keer weer!

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven