parkeren was lekker dichtbij

Slagboom ging lastig open , bij mijn voorganger ook zag ik

Heel snel geregeld. Fijne prijzen. Dichtbij het (Eindhoven) vliegveld. Gemakkelijk te vinden.

Dichtbij, maar gemakzuchtig

Ik heb zowel bij het in- als het uitrijden moeten bellen om de slagboom te laten openen. Dat kwam doordat ik m’n kenteken zonder streepjes had ingevoerd, waardoor het niet herkend werd. Zoiets is makkelijk te voorkomen. Daarnaast zijn de vakken niet duidelijk gemarkeerd.

Waar voor je geld!

dichtbij airport,duidelijk aangegeven,ook bij terugkomst en auto ongeschonden!

Top parkeerplaats als je vanaf Eindhoven vliegt

Goede prijs, reservering is makkelijk te maken. Toegangshek met kentekenherkenning werkt prima. Klein stukje lopen naar de vertrekhal, maar je zit daarna nog genoeg dus dit is helemaal niet erg.

inrijden ging redelijk vlot, uitrijden lukte amper

was moeilijk te vinden omdat de ingang onduidelijk aangeven was of het parking 21 of 22 is (in donker). Uitrijden lukte niet eigenlijk, er was ook geen knop om te bellen naar iemand. Via een ander bedrijf ben ik uiteindelijk wel buiten geraakt. wandelafstand tot ingang luchthavengebouw staat aangegeven in vogelvlucht, maar niet de werkelijke afstand.

Zeer praktisch

Gemakkelijk gevonden, dicht bij de luchthaven. Raar dat je links moet om naar binnen en buiten rijden

Perfect !

Alles verliep vlot, fijn dat we voor we vertrokken nog eens een sms’je met het adres kregen, dan moesten we er niet achter zoeken. Hier zouden de parkings aan de luchthaven in België beter eens komen naar kijken, ze zouden er een hele boel van kunnen leren. Wij komen terug !!!

Alles verliep perfect

Voor herhaaling vatbaar

Lekker makkelijk

Kort bij Op loopagstand Wij hebben een keer niet automatisch uit kunnen rijden., dit werdt snel via een telefoontje opgelost.

top geregeld! makkelijk in- en uitrijden.

top geregeld! makkelijk in- en uitrijden.

Efficiënt

Efficiënt

Makelijk en dichtbij

Klein nadeeltje was dat bij het binnen rijden het kenteken niet scande en dat we het manueel moesten doen. Voor de rest is het een rustige parkeerplaats en dichtbij

sehr korrekt

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Pico

Lekker dichtbij Airport Einhoven

Hek was niet op slot bij terugkomst. Verder prima

Met laadpalen zou het top zijn

Je wordt goed op de hoogte gehouden. Het is gemakkelijk boeken....daarna rij je zo binnen de hekken en terug netzo. Erg fijn na een vermoeide reis...

Alles goed geregeld

Via whatsapp werd mij een voucher gestuurd. Ook via mail werd ik geïnformeerd. Whatsapp houdt je verder op de hoogte. Erg fijn. Goed bereikbare parking. Bij terugkomst was er een kleine uitdaging; ik trachtte de auto te parkeren in het blauwe vlak maar de poort ging niet open: de scanner kon mijn nummerbord niet lezen? Ik belde het nummer dat bij de uitgang stond, kreeg een vriendelijke dame aan de lijn die de gegevens checkt en vervolgens de poort kon openen. Zeer tevreden, zou zeker opnieuw via park & fly een parking reserveren.

Perfect. Car is safe. I recommend it

Verder dan 1 minuut lopen

Ondanks hulp van MAPS toch even goed opletten bij de ingang en parkeren. ('savonds). 1 minuut lopen naar vertrekhal is schromelijk overdreven, zeker voor de iets oudere parkeerder. Looprichting naar vertrekhal MOET veel duidelijker worden aangegeven. Anders grote omweg.

prima lokatie, alles netjes geregeld

prima lokatie, alles netjes geregeld

Ik ben over het algemeen tevreden met de service

Gemakkelijk bereikbaar, maar bij slecht weer is het verstandig een paraplu mee te nemen vanwege de afstand tot de luchthaven. Ik kon het toegewezen parkeernummer niet vinden, dus nam ik de eerste beschikbare parkeerplaats.

Helemaal TOP

Dichtbij de terminal, prijsstelling is goed en het in- en uitrijden via nummer herkenning is top. Binnenkort weer naar onze dochter en dan maken we zeker gebruik van Park & Fly. Bedankt!

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven