Vlot en makkelijk

Online: makkelijke reservatie Parking: vlotte in en uitrij Dichtbij luchthaven Meer moet dat niet zijn

Oké

Oké

Prima prijs kwaliteit verhouding!

Parking 21 is goed gelegen en ideaal om betaalbaar dichtbij te parkeren!

Goede locatie en handige tooling

Voorzien van modern en digitaal incheck systeem, maakt het efficient bij aankomst Locatie is met 5 minuutjes wandelen erg goed te doen.

Easy

Makkelijk en altijd goed

Fijne parkeerplek op korte loopafstand

De parkeerdek was makkelijk te boeken. Het was makkelijk te vinden. Korte loopafstand. Helemaal prima!

Allees goed verlopen

Goede locatie

Perfecte locatie op loopafstand luchthaven

Top service en zeer betaalbaar

Volgende keer vliegen van Eindhoven maak ik sowieso weer gebruik van park & fly!

Makkelijk en goedkoop

Was eenvoudig te vinden en dichtbij vertrekhal.

Zeer goede ervaring

Fijn als je gereserveerd hebt en zo het parkeerterrein moeiteloos op kan rijden

jammer dat de camera voor nummerbord herkining niet werkt

jammer dat de camera voor nummerbord herkining niet werkt

Te ver lopen naar vliegveld

Ik was in de P2 en op de site staat 1min lopen naar vliegveld, nou het was meer 5 minuten. Niet echte tegenover. Slagbomen gingen ook niet direct open. Zal ik het weer doen ? Mischien.

Ongemakkelijke toegang en vertrek bij terrein 24 door storing

1. Door storing geen kentekenherkenning bij in en uitrijden (week later nog niet verholpen). Door drukte lang wachten op telefoonverbinding. 2. Looproute naar airport gebouw via busstation is onveilig en lastig omdat er geen zebra-oversteekplaats is. Taak voor de gemeente. 3. Voorkeur voor ander terrein dan nr. 24

Het is allemaal netjes geregeld en op goeie loopafstand van het vliegveld. We waren met een grote dodge wat misschien net te groot is voor P24, misschien handig om een maximale afmeting te bepalen.

Handig en op loopafstand!

Handig en op loopafstand!

Prima parkeerplek

Prima parkeerplek. Dichtbij bij luchthaven. Een opmerking: je moet bevestiging uitprinten want je telefoon past niet onder scanner ivm lezen qr code. Ook het blaadje dien je klein te vouwen totdat alleen qr code te zien is. Dit zorgde voor een opstopping tijdens inrijden.

Gemakkelijk

Super gemakkelijk. Auto staat veilig en slecht 10 minuten stappen van de luchthaven

Makkelijk, snel, kortbij

Makkelijk te boeken, snel bereikbaar en kortbij de luchthaven

Ales oke

Vlot gereserveerd online, alles liep perfect.

Makkelijk

Makkelijk, dichtbij. Rommelig, lege flessen en bekers etc op het terrein.

Prima parkeergelegenheid!

Fijn dicht bij het vliegveld. Perfect afgesloten parkeerplaats. Kan het iedereen aanbevelen.

Top ervaring voor het eerst gebruikt. Zou het zo weer doen

Prettig

Mooie afstand van het vliegveld, goed te doen om het lopend af te leggen en een vlotte manier om weg te kunnen rijden. Gaan deze mogelijkheid zeker vaker benutten.

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven