Eenvoudig in- en uitrijden

Goede ervaring. Eenvoudig in en uit met de kentekenherkenning. Dicht bij het vliegveld

Our car get damaged

We notice there are scratches on our car, after contacting them we received no answer, they just ghost us. Would never use this parking for this customer service...

Uitstekende locatie. Soepele reservering

Uitstekende locatie. Soepele reservering

zeer gemakkelijk . Super zo

als gemakkelijk en niet te complex.

Alles sehr gut.

Alles sehr gut.

Goede parking maar veel te duur.

Het parkeren is goed geregeld en genoeg ruimte om te parkeren. 1 week parkeren voor 182,49 euro terwijl ik 2 jaar geleden rond de 72 euro betaalde. 72 euro vind ik een redelijke prijs maar 189 euro vind ik echt veel te duur!

Niet duidelijk aangegeven

Wij moesten naar P22. Google Maps geeft aan vanaf A2 afslag 29. Via de Spottersweg en de Luchthavenweg kom je bij de rotonde. Aan de andere kant van de rotonde is een busbaan aangelegd zodat je P22 niet kunt bereiken. Waarschijnlijk moet je op de A2 een afslag verderop nemen. Bovendien wordt P22 niet aangegeven op de ANWB borden, er staat alleen een vlag bij.

Duur

Smalle parking. Voetgangers deur gewoon open

zoals het hoort

zoals het hoort.

zeker ok

Prima Alleen de aanduiding naar parking 23 zou wat duidelijker mogen

Veel te duur

Nergens werd aangegeven dat ik op voorhand moest reserveren dus kreeg ik nog 25€ er bovenop te betalen. Monopolistische praktijken. Verbaast me dat jullie naar m’ menig durven vragen.

Zeer prettig, net niet perfect

Zeer snelle, prettige ervaring. Helaas werkte de kentekenscanner niet (of kon door de omstandigheden niet goed het kenteken lezen). Gelukkig zit er ook een QR code lezer dichtbij die wel direct werkte.

Parkeerterrein op loopafstand!

Ruime parkeer gelegenheid achter gesloten hekken. Alleen we vermelden hoe je er weer opkomt zou wel handig zijn. We wisten niet dat we het hek zo konden openen.

Praktisch

Het prijsverschil met de reguliere parkeerplaatsen is erg klein.

P22: top locatie

Snel en gemakkelijk reserveren. Aan komen rijden en de slagboom gaat open. De prijzen gaan wel iets te snel omhoog...

Verlichting ontbreekt om parking makkelijk te vinden

Geen verlichting op de parking nummer vanop straat te zien. Meerdere keren voorbij gereden. Geen verlichting op parking waardoor onveilig gevoel als je als vrouw alleen bent.

Parkeren is heel dichtbij het vliegveld

Zeker aan te bevelen. Maar boek extra vroeg. Dat scheelt in de prijs

Parkeren dicht bij het vliegveld!

dicht bij maar prijzig

Parkeerplaats op net geen 5 mins loopafstand. Voor 6 dagen op buitenterrein € 125 is wel nogal prijzig - al hebben wij op vrij kort geding geboekt, betaald men bvb op Weeze net de helft.

Ablauf und Parkplatz ist super, aber die Preise sind völlig überteuert

Wir nutzen Ihre Parkplätze bereits seit 5 Jahren. Der Ablauf der Buchung und die Qualität der Parkplätze sind super. Die Preise allerdings sind mittlerweile völlig überzogen. Leider werden wir uns eine andere Lösung überlegen müssen, da wir nicht 5x pro Jahr diese Kosten tragen können. Mittlerweile bezahlenwir im Schnitt Doppelt soviel wie vor 4 Jahren. Dies ist nicht tragbar. Daher (nur wegen dem Preis) könnten wir Sie auch nicht weiterempfehlen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Prima parkeerplek dicht bij de vertrekhal

Geen negatieve zaken

Perfect!

Goede en veilige locatie met ruime parkeerplekken, vlakbij het vliegveld!

Prima locatie om je auto een aantal weken te parkeren

Enige minpuntje dat ik heb ervaren, is dat de parkeerplaats vanaf het stationsgebouw slecht staat aangegeven. Eenmaal gevonden, heeft de auto netjes 3 weken binnen gestaan. Door de kenteken herkenning geen problemen bij het oprijden van het terrein en na onze vakantie weer verlaten.

Dank voor jullie service.

Ik ben tevreden met mijn ervaring, dichtbij de luchthaven en makkelijk te bereiken.

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven