Super snelle en goede parkeerplaats op Eindhoven airport

Super snelle en goede parkeerplaats op Eindhoven airport

Redelijk

Bij het op en afrijden problemen moesten het telefonisch oplossen De camera werkte niet

Goed bereikbaar en op loopafstand van de terminal

Prima ligging en goede plekken

Helemaal goed

Makkelijk, lekker kortbij

Top locatie

Gemakkelijk en kort bij luchthaven.

Het hek ging niet automatisch open bij aankomst en vertrek, maar pas na telefonisch contact met een medewerker.

Alles perfect geregeld

Geen gezeur bij in en uit rijden. Slagboom werkt op kenteken herkenning

Bij in en uitrijden moeten bellen

Bij in en uitrijden moeten bellen

Goed geregeld en fijne service.

Zeer prettige en duidelijk manier van reserveren en parkeren, bij verlenging van parkeren of een storing ivm uitrijtijd of vertraging, is er een fijne klantenservice die gelijk alles in werking zet. Maak met regelmaat gebruik van deze parkeerservice op Eindhoven.

Buena experiencia

Acceso fácilmente y cercano a la terminal

• ¿Nos recomendarías?

Makkelijk parkeren bij de luchthaven

Makkelijk parkeren bij luchthaven, maar de prijs/kwaliteit verhouding raakt wat uit balans. Prijzen zijn behoorlijk gestegen.

Mijn ervaring een fijne plaats om te parkeren lekker dicht bij het vliegveld en als we volgend jaa

Een fijne plaats om te parkeren lekker dicht bij het vliegveld als we volgendjaar weer gaan boeken we zeker weer

Ok

Alles picco bello

Seamless

Prima geregeld.

Makkelijk te vinden en goed bereikbaar. 5 minuten lopen naar het vliegveld.

Prima parkeerplaats

Dichtbij entree luchthaven

Perfect !

Alles perfect in orde!

Ik heb me rot gezocht

Het vinden van het parkeerterrein was zeer moeilijk omdat er een busbaan tussen ligt waar je uiteraard niet over wilt. Daardoor zie je het parkeerterrein niet liggen en ook de vlag als enig herkenningspunt niet.Deze staat op het terrein en niet aan de straat Ik heb een half uur rondjes gereden. Ook als je helemaal omrijdt zie je geen bordjes of vlag. Langs de aanrijdende weg wordt ook niets aangeven. Uiteindelijk gevonden door het aan mensen op straat met koffers te vragen Slagboom moest ook bij in en uitrijden door medewerker aan telefoon open worden gedaan. Had gelukkig wel snel een plekje gevonden en afstand van p22 naar luchthaven is top Dus zet een paar bordjes met park en fly en/of P22 langs de weg!!!

Alles is oke

Dicht bij aerport en niet duur.

Goede prijs- kwaliteit verhouding

Handig in en uit rijden m.b.v. nummerbord herkenning. Prima parkeerplekken. Vijf minuten lopen van vertrekhal.

Dichtbij en eenvoudig.

Zeer gemakkelijk te vinden. Toegankelijk en dichtbij. Hoewel, de stad zou het trottoir wel eens mogen vernieuwen.

Goed!

Reserveren vooraf was erg makkelijk, inrijden bij het parkeren was makkelijk, nette parkeerplekken en uitrijden, zelfs bij vertraging, was makkelijk. Al met al goede ervaring!

Dichtbij en makkelijk met nummerplaat herkenning

Moest even zoeken, maar mede door de vlaggen makkelijk te vinden. Links in en uit rijden was een beetje vreemd met tegenliggers…. Verder prima!

Vlotte parkeermogelijkheid

Reserveren is makkelijk en parking 21 ligt op max 5 min wandelafstandvan de inkomhal. De routebeschrijving klopt wel niet en de parkeerplaatsen zijn smal maar het in- en uitrijden op nummerplaat werkt perfect. Al bij al een aanrader!

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven